Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatima pomoć s juga

Perčinić: Makedonci su pobjedu nad Grcima slavili do duboko u noć

Vaterpolo
AFP
17.03.2010.
u 18:53

Pobjeda nad Rusima u gostima (12:7) bila je dovoljna hrvatskim vaterpolistima da kolo prije kraja izbore nastup na završnom turniru Svjetske vaterpolske lige u Nišu.

(Ne)očekivana pomoć stigla je dupinima s juga, iz Skoplja, gdje je Makedonija, u susretu koji je očekivan danima, pobijedila Grčku sa 7:6. Po pogodak su postigli Hrvati Delaš i Brkić, odlično je na mjestu sidraša igrao Benić, ali junak dvoboja bio je vratar Dalibor Perčinić.

– Uoči susreta predali smo mu Oskar popularnosti, što su svi na bazenu toplo pozdravili. A na tribinama stisnulo se više od 2500 navijača. Grci nam 18 godina zagorčavaju život i sad su to platili – rekao je makedonski televizijski komentator Boško Trpeski.

Perčinića hvali i njegov suigrač Zdravko Delaš:

– Branio je bolje i od najboljeg, Pavića. A kako neće kad je na bazenu bilo i pola vlade.

Perčinić nije skrivao uzbuđenost:

– Čudo neviđeno. Znali smo da bi Makedonci dali sve za pobjedu, ali takvo navijanje i slavlje nakon utakmice nismo očekivali. Duboko u noć skopskim ulicama prolazile su kolone automobila s razdraganim navijačima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije