Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodan trening

Pepe nemilosrdan i prema Modriću: Luka je pao, dotrčali su liječnici...

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
22.07.2015.
u 14:37

Pepe je nedavno na treningu oštro startao i na Cristiana Ronalda. Portugalski majstor završio je na podu, a njegov pogled dovoljno je govorio što misli o Pepeovom potezu.

Luka Modrić jučer je slavodobitno ranije napustio trening madridskog Reala. Trener Rafael Benitez zadao je zadatak igračima da sa 16 metara pogode prečku. Tko je pogodio mogao je ranije u svlačionicu. I, naravno, majstor Luka pogodio je iz prve!  

No, malo manje ugodno bilo je Luki na jutrošnjem treningu kraljevskog kluba. Naime, na njega se namjerio igrač koji svako malo nasrne na suparničkog ili igrača svoje momčadi. Pogađate, riječ je o Portugalcu Pepeu.

Marca piše kako su se svi prisutni uhvatili za glavu nakon Pepeovog starta, a do hrvatskog veznjaka dotrčali su liječnici. Ipak, Modrić se ubrzo pridigao te nastavio s treniranjem.

Luka se tek u subotu nakon tromjesečne stanke vratio u Realovu momčad, u utakmici protiv Rome, pa je jasno koliko u Realu strepe nad veznjakom koji im je itekako nedostajao u završnici prošle sezone.

Zanimljivo, Pepe je nedavno na treningu oštro startao i na Cristiana Ronalda. Portugalski majstor završio je na podu, a njegov pogled dovoljno je govorio što misli o Pepeovom potezu.

>>Modrić se nakon tri mjeseca vratio pred 80 tisuća gledatelja, Roma pobijedila Real

>>Pepe bez milosti: Brutalno udario u gležanj Ronalda jer ga je izazivao

Komentara 4

MA
mamunamegalo
14:56 22.07.2015.

Koji jadni članak ni moj mali ne bi gore gluposti posao. .koliko je godina ovome što piše. .jel igra plejku. .u koji razred ide. .ma daaaj. .zašto se brukate

MU
muh
16:45 22.07.2015.

Čujem da če u Bayern trebaju konobara.

UN
unbekant
14:54 22.07.2015.

Mogao bih Lukica uskoro medju svoje u Galatasaray,pa valjda cega cuvati u tom klubu.......................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije