Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Champions kup

Modrić se nakon tri mjeseca vratio pred 80 tisuća gledatelja, Roma pobijedila Real

Cristiano Ronaldo i Luka Modrić
Foto: Beatriz Guzman/UESyndication/PIXSELL
18.07.2015.
u 13:47

Protiv Rome bio je u početnom sastavu odigravši prvo poluvrijeme na poziciji zadnjeg veznog u paru s Illarramendijem.

Roma je u utakmici International Champions kupa u australskom Melbourneu pred 80 tisuća gledatelja pobijedila Real Madrid boljim izvođenjem jedanaesteraca (7:6), ali za nas je svakako zanimljivije to što se Luka Modrić vratio u momčad kraljevskog kluba nakon tromjesečne stanke.

Hrvatski veznjak posljednju utakmicu odigrao je 18. travnja protiv Malage u španjolskom prvenstvu kad je ozljedio koljeno.

Protiv Rome bio je u početnom sastavu odigravši prvo poluvrijeme na poziciji zadnjeg veznog u paru s Illarramendijem. U početnom sastavu bile su i zvijezde Bale, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Marcelo..., a na početku drugog poluvremena trener Rafael Benitez promijenio je gotovo sve igrače pa je Isco ušao umjesto Modrića.

Obje momčadi imale su po nekoliko prilika za pogodak tijekom 90 minuta, a nakon toga odmah su se pucali jedanaesterci. Do sedme serije svi su bili precizni, a onda je De Sanctis obranio udarac mladog Lucasa Vasqueza. Keita je potom pogodio i donio Romi pobjedu.

 

Sljedeći je na redu okršaj Rome i Manchester Cityja, a potom će se i Real sučeliti Englezima.

>>Modrić nedodirljiv, Rafa Benitez ne može zamisliti momčad bez njega

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije