Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CR7 završio na podu

Pepe bez milosti: Brutalno udario u gležanj Ronalda jer ga je izazivao

Ronaldo
Youtube Screenshot
15.07.2015.
u 19:05

Bilo je očito kako se Ronaldu nimalo nije svidio Pepeov potez, no pridigao se i nastavio s igrom.

Real Madrid u Melbourneu se priprema za novu sezonu, a posljednji trening obilježile su 'iskrice' između portugalskih reprezentativaca Cristiana Ronalda i Pepea.

Prvo je Ronaldo u nekoliko navrata provocirao Pepea odgurnuvši ga prsima, a nije dugo trebalo čekati da mu stoper burnog temperamenta žestoko uzvrati.

Kad se igrala 'ševa' grubo je staratao na Ronaldov gležanj pa je sjajni napadač završio na travnjaku držeći se za bolno mjesto.

Bilo je očito kako se Ronaldu nimalo nije svidio Pepeov potez, no pridigao se i nastavio s igrom. Vjerujemo kako se ovaj 'okršaj' nije svidio niti treneru Rafaelu Benitezu.

>>Cristiano Ronaldo i Luka Modrić nisu bili na okupljanju Reala

Komentara 1

PA
palianj
02:32 16.07.2015.

Tip ga nije ni pošteno dotaknuo,ali ronaldo je pekmezast te glumi ko inace.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije