Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI TRENER

Pep Guardiola: Za mene bi Messi bio najbolji igrač svih vremena i bez naslova svjetskog prvaka

London: Trening nogometnog kluba Barcelona
Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
21.12.2022.
u 18:10

- Svatko ima svoje mišljenje, a dajem puno pravo onima koji kažu da je najbolji Pele ili Maradona ili Di Stefano. No, moje je mišljenje poznato od ranije. Messi je za mene najbolji i bio bi to i bez naslova svjetskog prvaka - rekao je Guardiola

Bez obzira na osvojeni naslov svjetskog prvaka ili ne, meni je Lionel Messi najbolji svih vremena, rekao je Pep Guardiola, trener Manchester Cityja.

18.12.2022., stadion Lusail, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, finale, Francuska - Argentina. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što je vodio Argentinu do trećeg svjetskog naslova u povijesti, a time je osvojio svoj prvi trofej svjetskog prvaka, mnogi su spremni reći da je Messi sada uistinu najbolji ikada.

- Svatko ima svoje mišljenje, a dajem puno pravo onima koji kažu da je najbolji Pele ili Maradona ili Di Stefano. No, moje je mišljenje poznato od ranije. Messi je za mene najbolji i bio bi to i bez naslova svjetskog prvaka - rekao je Guardiola koji je ujedno najavljivao utakmicu osmine finala engleskog Liga kupa između njegovog Cityja i Liverpoola na Etihadu, koja se igra u četvrtak.

11.12.2019., Stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina C, 6. kolo, GNK Dinamo - FC Manchester City. Pep Guardiola"nPhoto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Igrači koji su se vratili u klub sa svjetskog prvenstva u boljem su stanju od onih koji su bili ovdje, od Mahreza, Haalanda, Palmera ili Gomeza. Tim dečkima nedostaje ritma, dok, primjerice Rodri ili Akanji pucaju od snage - rekao je Guardiola.

Guardiola je s Messijem radio u Barceloni dok je bio trener katalonskog kluba, od 2008. do 2012. godine.

Komentara 1

JB
james@bush
21:47 22.12.2022.

Kralj nogometa Lionel Andreas Messi bez premca . Zatim dolaze ovi klauni ili zohari koji se kralju ne mogu pribliziti tj.par stepenica nize u podrumu , Ronaldo i co.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije