Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Penguinsi poraženi peti put zaredom

NHL liga
AFP
04.01.2010.
u 10:23

Negativnoj seriji aktualnih prvaka NHL lige Pittsburgh Penguinsa ne nazire se kraj. Peti uzastopni poraz Penguinsi su doživjeli na gostovanju kod Florida Panthersa koji su ih savladali s uvjerljivih 6:2.

Penguinsima je koban bio češki dvojac u redovima Panthersa, vratar Tomaš Vokoun koji je obranio čak 46 udaraca prema vratima te Radek Dvorak koji je upisao svoj treći hat-trick u NHL karijeri. Pittsburgh je krajem prve trećine imao prednost 2:0, ali je potom uslijedila kanonada Panthersa koji su tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza.

Chicago Blackhawksi slavili su u United Cetru protiv Anaheim Mighty Ducksa 5:2 i tako se izjednačili sa San Jose Sharksima na vrhu ljestvice u ligi (oba kluba imaju 61 bod). U trećoj uzastopnoj i 12. pobjedi Blackhawksa u posljednjih 15 utakmica dva je puta suparničku mrežu tresao Marian Hossa, a jednom Kris Versteeg, Troy Brouwer i Jonathan Toews.

NHL liga, nedjelja:

Ottawa – Philadelphia 7:4

Montreal – Buffalo 0:1

Florida – Pittsburgh 6:2

Chicago – Anaheim 5:2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije