Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI S TERENA

Peking: Dodig ponovo u finalu parova. Martić ispustila meč loptu protiv pobjednice US Opena

Split: Skupina D Davis Cupa, Hrvatska - SAD, Dodig/Pavić - Krajicek/Ram
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
03.10.2023.
u 15:12

Bio je to drugi međusobni susret Petre Martić i Coco Gauff i druga pobjeda američke tenisačice. Prvu je ostvarila 2021. u Adelaideu. Za mladu Amerikanku bila je to 14. uzastopna pobjeda

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Amerikanac Austin Krajicek plasirali su se u utorak u finale parova na teniskom ATP turniru u Pekingu. Dodig i Krajicek, koji su u Pekingu prvi nositelji, svladali su sa 4-6, 7-5, 10-6 meksičko-francuski par Santaiaga Gonzaleza i Edouarda Rogera Vasselina poslije nešto manje od dva sata igre.

U finalu ih čekaju drugi nositelji Nizozemac Wesley Koolhof i Britanac Neal Skupski. Dodigu i Krajiceku ovo je 15. zajedničko finale i sedmo ove sezone.

GALERIJA Đoković slavio još jedan Grand Slam naslov i novi rekord

Split: Skupina D Davis Cupa, Hrvatska - SAD, Dodig/Pavić - Krajicek/Ram
1/6

Martić je malo nedostajalo

U susretu 2. kola WTA turnira u Pekingu hrvatska tenisačica Petra Martić je izgubila od treće nositeljice i pobjednice US Opena Amerikanke Coco Gauff sa 5-7, 7-5, 6-7 (2). Bio je to dramatičan i neizvjestan meč koji je nakon tri sata igre razriješen u trinaestoj igri trećeg seta.

VEZANI ČLANCI:

Petra je odigrala jako dobar meč u kojem je bila nadomak uspjeha, nakon breaka u devetom gemu odlučujućeg seta naša je igračica kod 5-4 servirala za pobjedu. Međutim, 19-godišnja Amerikanka uspjela je vratiti izgubljeni servis i preko tie-break osigurati prolaz u osminu finala.

Martić je tijekom susreta zabila četiri asa uz 49 posto prvog servisa, a iskoristila je šest od 15 break-lopti, a Gauff šest od osam. Bio je to njihov drugi međusobni susret i druga pobjeda američke tenisačice. Prvu je ostvarila 2021. u Adelaideu. Za mladu Amerikanku bila je to 14. uzastopna pobjeda. Posljednji poraz upisala je u četvrtfinalu Montrela, a potom je slavila u Cincinnatiju, te na US Openu.

VIDEO Atmosfera uoči utakmice Dinamo-Hajduk

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije