Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTIMČEV SKAUT

Pavlović analizirao Wales: Ničim nas ne mogu iznenaditi

Gareth Bale
Reuters/Pixsell
24.03.2013.
u 13:17

- Ono što je netipično za otočke momčadi, Velšani ne nabijaju niti napucavaju loptu, nego traže igru. Žele se nametnuti kroz igru i stvoriti prostor Baleu – kazao je Pavlović

Luka Pavlović prošlih je mjeseci proučavao i pratio igru Walesa. Njihovu utakmicu i pobjedu protiv Škotske nije gledao jer je bio na putu, išao je k sinu u Njemačku. No, iz dosadašnjih analiza Pavlović je zaključio da Wales nije nepoznanica.

– Za razliku od utakmice u Osijeku, igrat će Craig Bellamy, koji je puno pokretljiviji i neugodniji od Morrisona jer je on tipičan sidraš. Bellamy ima više odlike i veznog igrača. Razumije igru i stalno dolazi po loptu i nudi se. Morati ćemo jako paziti na njega – počeo je svoju analizu Pavlović.

Bivši igrač Liverpoola Craig Bellamy od ljeta je u Cardiffu. Ipak, neće nam od Bellamyja prijetiti glavna opasnost?

– Naravno, sve je u njihovoj igri podređeno Garethu Baleu. No, on je ozljedu osjećao već prije utakmice sa Škotima na kojoj je zamijenjen. Nemamo zasad informaciju o njegovoj ozljedi, no za njega se moramo spremiti kao da je u najboljoj formi. Neće igrati ni Joe Allen zbog ozljede, kao ni Aaron Ramsey zbog crvenoga kartona.

Pavlović je također istaknuo:

– Oni sigurno neće mijenjati sustav igre. Ono što je netipično za otočke momčadi, oni ne nabijaju niti napucavaju, nego traže igru. Žele se nametnuti kroz igru i stvoriti prostor za Balea. Nije bilo potrebe gledati njihovu utakmicu protiv Škotske i, bez obzira na to što su sad okrenuli tu utakmicu, uvjeren sam da nas ničim ne mogu iznenaditi. Sve o Walesu znamo i izanalizirali smo svaki detalj njihove igre. U toj će utakmici sve ovisiti isključivo o nama – istaknuo je Pavlović.

A o izvedbi Hrvatske protiv Srbije Pavlović je kazao:

– Prvo smo poluvrijeme odlično odigrali. U drugom smo malo energetski pali. No, pohvalio bih odluku Igora Štimca da u momčad ubaci Matea Kovačića koji se sjajno nadopunjavao s Lukom Modrićem, kojeg je rasterećivao u određenim trenucima utakmice. Mandžukić i Olić naš su najbolji napadački tandem i na njih ne treba trošiti riječi.

Komentara 1

CH
Chvrka
14:56 24.03.2013.

Ta utakmica važnija nam je od one sa Srbijom, bodovno. Jer Makedonci nisu uzeli niti neriješeno protiv Belgije doma pa se čini da neće ni u gostima. Mi moramo zadržati korak s Belgijom i raspršiti nade Walesa da se može plasirati. Velšani sad imaju strahovito velik motiv jer u ovoj utakmici mogu pokazati da su još u utrci, priključiti se vodećima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije