Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nešto se kuha

Paul Pogba bi umjesto u Madrid mogao ponovno sletjeti u Italiju

Paul Pogba
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
04.06.2019.
u 22:57

U Torinu se nadaju kako bi u ovom transferu mogli uključiti i nekog igrača, recimo Paula Dybalu ili Douglasa Costu

Paul Pogba (26) ovog bi ljeta mogao napustiti Manchester United. Zanimanje za francuskog reprezentativca pokazao je Juventus, javlja sky Sport.

Talijanski prvak pokazao je zanimanje za Pogbu koji je u Staroj dami igra od 2012. do 2016. kada je otišao na Old Trafford, a to je potvrdio i sportski direktor Fabio Paratici.

Paul Pogba
1/6

Crveni vragovi svoju zvijezdu neće pustiti za manje od sto milijuna eura, za iznos koji platili Juventusu kada su doveli Francuza.

U Torinu se nadaju kako bi u ovom transferu mogli uključiti i nekog igrača, recimo Paula Dybalu ili Douglasa Costu. 

Paul Pogba je stekao velike simpatije Juventusovih navijača. Francuz trenutačno nije u najboljim odnosima s Unitedovim čelnicima.

Odlazak s Old Trafforda je vrlo moguća, a kao sljedeće odredište dosad se često spominjao madridski Real. Sada se u cijelu priču uključila i Stara dama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije