Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEĐALI GA

Pajača na Rujevici čuvali zaštitari: 'Smeće jedno, kako te nije sram'

Drugi polufinalni susret Hrvatskog kupa između HNK Rijeka i NK Osijek
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
01.06.2020.
u 13:28

Pajač Osijeku sudi za vikend u nastavku prvenstva

S obzirom na to da počinje nastavak sezone HNL-a, Osijek u nedjelju gostuje kod Lokomotive u 27. kolu. Utakmica je bitna za obje momčadi jer se skupljaju bodovi za europske pozicije. No, Osječani će u Zagreb doći s dozom razočarenja nakon šoka protiv Rijeke u polufinalu Kupa i nakon niza odluka suca Igora Pajača kojeg smatraju odgovornim za poraz 2:3. 

Isti taj sudac delegiran je i za suđenje njihova meča u nedjelju (21.05 sati). Pajača su s Rujevice morali ispratiti zaštitari, a sada ostaje vidjeti hoće li HNS mijenjati odluku o njegovu angažmanu na toj prvenstvenoj utakmici koja je donesena prije utakmice Kupa između Rijeke i Osijeka.

A Pajač je u zapisniku nakon utakmice napisao što su mu sinoć govorili na Rujevici.

"U 66. minuti opomenuo sam predstavnika NK Osijek Karla Primorca zbog prigovora na moje odluke te sam istog predstavnika u 73. minuti drugi put opomenuo te isključio zbog opetovanih prigovora na moje odluke i napuštanje tehničkog prostora", napisao je Pajač i dodao:

"Po završetku utakmice ponovno se spustio na teren za igru te im je prilikom napuštanja terena prišao i vrijeđao ih riječima ''smeće jedno, kako te nije sram, p*čka ti materina, uništio si utakmicu".

Ključne riječi

Komentara 3

NI
nik83
13:47 01.06.2020.

Može biti sram i Rijeku i Pajača (HNS). Do bezobrazne simulacije Lončara i Pajačevog kartona Kleinheisleru, Osijek ne da je dominirao, nego je Rijeka bila nevidljiva. Ni to nije bilo dovoljno, onda još i smiješan jedanaesterac. Naravno da desetorica nisu mogla protiv dvanaestorice. Samo Osijek!

Avatar SharonPO87
SharonPO87
13:51 02.06.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​​​.​​k︆︅︆︅︆︅​​​i​​​s​​s​​​​t​​​​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
15:45 01.06.2020.

Da je sudac želio oštetiti, pokrasti Osijek, za to je imao priliku na samom početku utakmice kada je počišćen Gorgon s obje noge. Da je odmah dao crveni, nitko mu ne bi mogao zamjeriti. To niti ne bi bila pogreška, još manje krađa Utakmica rješena, najvjerovatnije. Nikakva velika nepravda se nije desila, ako je i pogrešno dodijeljen drugi žuti (ako), takvih grešaka ima na stotine, ne sumnjam niti da je Osijek (i svi drugi) na taj način više puta profitirao. Penal čist kao suza. Rijeka i svi drugi su bili nebrojeno puta u takvoj situaciji....No, tko gubi ima pravo da se ljuti, samo naprijed....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije