Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTRADALA LEĐA

Ozlijeđena Safina možda propusti i Australian Open

Dinara Safina
Reuters
29.10.2009.
u 14:00

Trinaesta minuta meča protiv Jelene Janković uistinu je bila nesretna za najbolju svjetsku tenisačicu Dinaru Safinu na Sony Ericsson Championshipsu u Dohi.

Safina će još jako kratko vrijeme biti najbolja na svijetu budući da ju je baš ozljeda leđa gurnula s prvog mjesta i na njemu neće ostati na kraju 2009. godine. Tu čast će ponijeti Amerikanka Serena Williams.

U suzama je Safina napustila teren u Dohi i sam turnir, a ozljeda leđa čak je i gora nego se moglo zamisliti u prvi trenutak.

- Liječnici su izgledali zabrinuto. Još ništa konkretno ne mogu reći, ali mislim da je pod velikim upitnikom nastup na Australian Openu početkom iduće godine. Čak i ako budem mogla igrati, neću biti 100 posto spremna, a onda je bolje ne odlaziti na tako jak turnir - rekla je Safina i nastavila:

- Prve bolove osjetila sam na turniru u Portorožu u srpnju. I sada, kada gledam unatrag, bilo bi najpametnije da sam prestala igrati nakon US Opena. Loše sam se osjećala u Pekingu i Tokiju, ali sam igrala. Nažalost, izgleda da sam mogla izbjeći ovako teške posljedice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije