Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEU HNS-A

Ovo su komentari hrvatskih navijača nakon odlaska Marka Livaje iz reprezentacije

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Kanade u 2. kolu skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
06.06.2023.
u 20:06

"Bravo gospodine Marko Livaja", piše jedan pratitelj na službenoj Facebook stranici Hrvatskog nogometnog saveza

Napadač splitskog Hajduka Marko Livaja napustio je pripreme hrvatske reprezentacije te neće konkurirati za završni turnir Lige nacija, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS).

Iz HNS-a su poručili kako je Livaja razgovarao s izbornikom Zlatkom Dalićem o incidentu koji se dogodio tijekom treninga u ponedjeljak u Rijeci kada je nekoliko pojedinaca na neprimjeren i vulgaran način vrijeđalo hrvatskog reprezentativca.

Dalić i Livaja složili su se kako je incident kreirao neugodnu atmosferu te okruženje u kojem je Livaji nemoguće fokusirati se na završni turnir Lige nacija sljedećeg tjedna  Nizozemskoj.

"Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član", poručio je Marko Livaja.

A evo kako su reagirali pratitelji HNS-a na službenom Facebook profilu saveza. Prenosimo neke od komentara.

"Podrška legendo! U sportskom smislu Hrvatska je iznad svih! Ali moraš držati i do sebe i svoje obitelji."

"Najispravnije i najkorektnije za obje strane."

"Sad je vrijeme da se i rulja kazni doživotnom zabranom ulaska na sve stadione u Hrvatskoj."

"Zaslužio je pohvalu sa svih strana lijepe naše, ovo ne može netko tko nema karakter!"

"Bravo gospodine Marko Livaja."

"Šteta Livaja je dobar igrač, trebao je prijeći preko svega i boriti se hrvatski dres. Ovako ne daje dobar dojam kao da nema ni želje ni volje za igru u reprezentaciji."

Hoće li Livaja nedostajati reprezentaciji u završnici Lige nacija?

Komentara 45

BP
Besposlen pop
21:14 06.06.2023.

Livajino napuštanje izabrane vrste je dokaz da je osoba poremećenih vrijednosnih kriterija. Kada mu je poginuo otac nije napustio momčad Hajduka pred nebitnu utakmicu u Osijeku, a kad njega osobno vrijeđaju napušta hrvatsku reprezentaciju 🙄🤦‍♂️

AN
AntePortas9
21:19 06.06.2023.

On se nikako ne uklapa u ono što se zove duh i zajedništvo reprezentacije Hrvatske. Reprezentacija na prvom mjestu, pa tri prazna mjesta, pa onda sve druge ekipe.

AK
Al kemičar
22:35 06.06.2023.

super! najveća greška je na Daliću koji ga uopće nije trebao zvati nakon onog izgreda sa Šibenikom nego ga ostaviti par mjeseci na hlađenju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije