Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR IZBORNIKA

Dalić o odlasku Livaje iz reprezentacije: Razumijem Marka, žao mi je da je došlo do ovoga

Split: Trening nogometne reprezentacije uoči kvalifikacijske utakmice sa Slovenijom
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
06.06.2023.
u 19:13

Dalić i Livaja složili su se da je incident kreirao neugodnu atmosferu te okruženje u kojem je Livaji nemoguće fokusirati se na završni turnir Lige nacija te napadač Vatrenih neće konkurirati za Final Four.

Marko Livaja napustio je pripreme hrvatske reprezentacije te neće konkurirati za završni turnir Uefine Lige nacija. Livaja je razgovarao s izbornikom Zlatkom Dalićem o incidentu koji se dogodio tijekom treninga u ponedjeljak na stadionu HNK Rijeka, kada je nekoliko pojedinaca na neprimjeren i vulgaran način vrijeđalo hrvatskog reprezentativca.

Dalić i Livaja složili su se da je incident kreirao neugodnu atmosferu te okruženje u kojem je Livaji nemoguće fokusirati se na završni turnir Lige nacija te napadač Vatrenih neće konkurirati za Final Four.

"Iznimno mi je žao da je došlo do ovoga i da je neprihvatljivo ponašanje nekoliko pojedinaca rezultiralo time da izgubimo važnog igrača za ovo natjecanje. Razumijem Marka i težinu situacije u kojoj se našao te poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici Lige nacija. Marko ostaje u našim planovima za dalje, a naši ciljevi na završnici Lige nacija ostaju isti", izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

Hoće li Livaja nedostajati reprezentaciji u završnici Lige nacija?

Komentara 13

Avatar Boycie1
Boycie1
20:23 06.06.2023.

Komentari su kako vidim i dalje posve suludi:)

JF
Jure_Francetić
19:57 06.06.2023.

Livaja nije razgovarao ni sa kim o incidentu koji se dogodio nakon utakmice finala Hrvatskog kupa na stadionu HNK Rijeka, kada je jedan pojedinac na neprimjeren i vulgaran način vrijeđao hrvatske građane grada Šibenika.

ZW
zweistein
19:29 06.06.2023.

ni u šibeniku ne bi bolje prošao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije