Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRLO ČUDNO

Ovo što su Iranci napravili Kranjčaru je bizarno

Zlatko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
05.05.2019.
u 14:30

- Pod vodstvom Kranjčara iranska se momčad uspjela plasirati na Azijsko U23 prvenstvo, no vodstvo je odlučilo da ćemo dati priliku drugom treneru - rekao je predsjednik saveza Taj.

Bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar neće više voditi iransku U-23 reprezentaciju iako je ispunio cilj koji je stavljen pred njega, poručio je predsjednik tamošnjeg saveza Mahdi Taj.

- Pod vodstvom Kranjčara iranska se momčad uspjela plasirati na Azijsko U23 prvenstvo, no vodstvo je odlučilo da ćemo dati priliku drugom treneru - rekao je Taj. Očekuje se da će savez angažirati iranskog trenera.

Taj je i dodao da je sa starijim Kranjčarom postignut dogovor oko raskida ugovora.

Kranjčar je iransku U23 reprezentaciju preuzeo prošle godine, a prije toga je vodio iranski Sepahan, zagrebački Dinamo i još brojne klubove. Vodio je reprezentacije Hrvatske i Crne Gore.

>> Pogledajte kako je bilo na utakmici Sesveta i Dinama

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kajinx
15:04 05.05.2019.

Brzo će uvidjeti kakvu su glupost napravili. Bravo Cico!

VI
viluk007
15:10 05.05.2019.

Više Cico sam zna o nogometu, nego svi arapi zajedno. Ne samo to, nego njegovo znanje o nogometu podjeljeno sa 100 je veće od njihovog znanja o nogometu potenciranog na 100tu

BI
billynik
15:46 05.05.2019.

Ne može Cico bez gemišta a to Iranci ne toleriraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije