Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 20:45

Ovo je sastav Hajduka za Villarreal, poznato hoće li zajedno krenuti Kalinić i Livaja

Dinamo i Hajduk u utakmici Superkupa na stadionu u Maksimiru
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
18.08.2022.
u 09:53

U Valenciju su doputovali oporavljeni napadač Nikola Kalinić i veznjak Marco Fossati, no Dambrauskas je dao do znanja da bi obojica mogli biti na klupi za pričuve.

Hajduk danas (20.45, HTV2) u Valenciji igra prvu utakmicu doigravanja Konferencijske lige protiv Villarreala.

- Ako pogledate postignuća Villarreala, da, ovo je najveća utakmica u mojoj karijeri. Prošle sezone bili su među četiri najbolja kluba u Europi. Ovo je ogroman izazov. Ne slušam što pričaju oni koji kritiziraju naš nastup u derbiju. Moramo igrati hrabro i ne smijemo se skrivati. Igramo protiv jedne od najboljih momčadi. Ako budemo imali zajedništvo i budemo se borili, već smo na neki način pobijedili. Uz maksimalan trud svih, možemo i do rezultatske pobjede - istaknuo je trener Hajduka Dambrauskas.

Foto: Hrvatske Šume

Španjolske novinare zanimalo je njegovo mišljenje o protivničkom treneru Unaiju Emeryju.

- Emeryja ne treba posebno predstavljati. Jedan je od najvećih trenera na svijetu. Pratim ga od Seville, preko Spartaka, Arsenala, PSG-a. Villarreal je posložena momčad. Nastoje suziti teren, linije su im jako blizu. Ne osjećamo pritisak, ovo je velika prilika i zadovoljstvo. Ako se moji igrači uspiju nositi s njima, to je već pobjeda - zaključio je Valdas.

O današnjem susretu jučer je pričao i Emery.

- Igramo protiv momčadi koja ima povijest, sadašnjost i puno entuzijazma, zato ga poštujemo. Gledali smo njihove utakmice i znamo na kojoj razini igra naš protivnik. Uz to, već smo igrali s Dinamom. Hajduk je dobra momčad s igračima poznatima u svijetu, od Livaje i Kalinića do Simića. Hajduk ima tradiciju i zaslužuje naš respekt - kazao je Emery.

U Valenciju su doputovali oporavljeni napadač Nikola Kalinić i veznjak Marco Fossati, no Dambrauskas je dao do znanja da bi obojica mogli biti na klupi za pričuve. Hajduk bi trebao nastupiti u 4-3-3 formaciji, a ovo je očekivani sastav:

L. Kalinić - Mikanović, Borevković, Awaziem, Meljnak - Grgić , Krovinović, Vuković - Sahiti, Livaja, Biuk

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Cristiana Ronalda

Komentara 4

DU
Deleted user
10:36 18.08.2022.

Ovaj mali sjeverni samo kaj ne veli , pa Ajduk kad samo istrči na teren je pobjednik a rezultat nije bitan. Eto u tom stilu hrabri sebe i jasnije.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:16 18.08.2022.

Elez bi trebao igrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije