Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi uz Filipa

Ovakvu je podršku predivno vidjeti: Javili se Mandžo, Lovren, Rakitić, Višnjić...

Filip Hrgović
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
07.12.2019.
u 21:23

Hrgović se nedugo nakon borbe oglasio na Instagramu, a njegovu su objavu prokomentirali i brojne kolege

Hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je u dvoboju teške kategorije u Rijadu 37-godišnjeg američkog boksača Erica Molinu nokautom u trećoj rundi.

Hrgović se nametnuo od samog početka meča i 15 sekundi prije isteka prve runde srušio je serijom udaraca Molinu, kojeg je spasio gong za istek runde.

Nakon pola minute u drugoj rundi Molina je opet srušen, međutim Amerikanac se potom vratio s nekoliko opasnih udaraca. Filip 20 sekundi prije isteka druge runde udarcem u jetra šalje Molinu i treći puta na pod, ali ponovno zvono odgađa kraj borbe. 

No, minutu prije kraja treće runde Hrgović desnim krošeom obara i po četvrti puta Molinu, a sudac konačno prekida neravnopravnu borbu.

Hrgović se nedugo nakon borbe oglasio na Instagramu, a njegovu su objavu prokomentirale brojne kolege. Donosimo u nastavku tko se sve dosad javio:

Mario Mandžukić: Čestitke! #stepbystep

Domagoj Vida: Bravo care! Čestitam

Ivan Rakitić: Čestitam kralju 

Domagoj Duvnjak: Čestitke majstore

Dejan Lovren: Bravoooo majstore. Čestitke

Stjepan Božić: Zeznuo si me za tri runde. Čestitam i bravo majstore!!

Braća Sinković: Bravo kralju

Mateo Kovačić: (čestitao emoticonama)

Ivan Dodig: Bravo kralju

Marko Popović: Majstore

Goran Višnjić: Svaka čast majstore. Iskrene čestitke od srca 

Ivan Klasnić: Sljedeći molim, svaka čast

Ključne riječi

Komentara 4

ER
EroK
22:28 07.12.2019.

Ovog puta, dobro su se čuli, a i osjetili, Geni Kameni!

TI
Tirano
22:00 07.12.2019.

Vrlo dobra borba Hrgovića, no još godinu dana će mu trebati skupljati iskustvo za najveću titulu? Možda je ima i sada u rukama ali čemu reskirati karijeru?!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
01:07 08.12.2019.

Kako je loš Joshua, u svakoj razmjeni udaraca mogao bi past bit će staklena brada .. Hrga ne smiješ onako nonšalatno primit udarac kao da se niš nije dogodilo jer ako protivnik poveže dva -tri uzastopna udarca padaš i ni ne pokušavaš eskivirat udarac već ideš samo pravo, to je u redu s protivnicima ovakvog nivoa no polako će stizat sve jači i jači 🥊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije