Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Diraji

Filip Hrgović izbombardirao Molinu i slavio nokautom u trećoj rundi!

Filip Hrgović i Eric Molina
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
07.12.2019.
u 18:36

Minutu prije kraja treće runde Hrgović desnim krošeom obara i po četvrti puta Molinu, a sudac konačno prekida neravnopravnu borbu

Hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je u dvoboju teške kategorije u Riyadu 37-godišnjega američkog boksača Erica Molinu nokautom u trećoj rundi.

Hrgović se nametnuo od samog početka meča i dvadesetak sekundi prije isteka prve runde srušio je serijom udaraca Molinu, kojeg je spasio gong za istek runde.

Nakon pola minute u drugoj rundi Molina je opet srušen, međutim Amerikanac se potom vratio s nekoliko opasnih udaraca. Filip 20 sekundi prije isteka druge runde udarcem u jetra šalje Molinu i treći puta na pod, ali ponovno zvono odgađa kraj borbe. 

No, minutu prije kraja treće runde Hrgović desnim krošeom obara i po četvrti puta Molinu, a sudac konačno prekida neravnopravnu borbu.    

Hrgoviću je deseta pobjeda u isto toliko profesionalnih borbi, a Molina mu je do sada bio najozbiljniji protivnik s obzirom da se Amerikanac meksičkih korijena čak dvaput borio za titulu svjetskog prvaka.

Kasno večeras u Diraji očekuje nas dvoboj za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po verzijama IBF, WBO, WBA i IBO između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue. 

...

18:54 Es-selamu 'alejkum - pozdravio je Hrgović publiku i zahvalio Saudijskoj Arabiji na dobrodošlici.

Upitan je li u nekoliko navrata nesportski udario Molinu, Hrgović je odgovorio: Ovo je rat. Udaraš iz sveg oružja. Sam se u nekoliko navrata položajem tijela doveo u takvu situaciju. Ali veliko mu hvala što je prihvatio borbu, ima moje poštovanje - kazao je između ostaloga hrvatski borac.

18:51 Je, gotovo je. Hrgović je nokautirao Molinu već u trećoj rundi i potpuno zasluženo upisao desetu profesionalnu pobjedu!

18:49 Je li gotovo?

18:49 Evo nas u trećoj rundi.

18:48 Izdržao je Molina, opet ga je spasio gong. Hrgović se mora čuvati kontri. Amerikanac žestoko udara kada dođe u prigodu. 

18:47 Opet je Hrgović oborio Molinu, čekamo odluku sudaca.

18:46 Oporavio se Molina, digao iz mrtvih. I dvaput žestoko opalio Hrgovića.

18:45 Opet je Molina na tlu. Čini se da neće ovo još dugo. Tako se nadamo

18:43 Hrgović je u posljednjih dvadesetak sekundi silovito navalio na Molinu. Amerikanac je pao, ali ga je spasilo zvono.

18:39 Krenula je borba. Sretno, Filipe!

18:38 Dijele nas minute od početka borbe. Traje predstavljanje u ringu.

18:33 Dobro je. Nebo se ipak smilovalo, a Hrgović upravo ulazi u ring. Saudijskom Arabijom se ore Geni kameni.

18:17 Za sada sve ide prema planu. Hrgović u svlačionici sluša upute sudaca.

17:55 Novinari RTL-a javljaju da je u Diraji počela kiša i da organizatori razmišljaju o otkazivanju nekih mečeva zbog glavne borbe. Za sada vjeruju da to neće biti nužno, da će kiša stati na vrijeme, ali razmatraju takvu opciju.  

 

Filip Hrgović večeras oko 18:40 u Diraji ulazi u ring protiv 37-godišnjega Amerikanca Erica Moline. Riječ je o desetoj i do sada najvećoj profesionalnoj borbi hrvatskog boksača.

U dosadašnjih devet borbi u svima je pobijedio. Na službeno vaganje Hrgović je došao u hrvatskom dresu i bio je tri kilograma lakši od svog suparnika. 

Hrgović i Molina će biti predborba boksačkom spektaklu između prvaka Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue koji će pokušati uzvratiti Amerikancu meksičkih korijena za poraz u Madison Square Gardenu.

Filip Hrgović gostovao je nedavno u studiju Večernjeg. Prisjetite se što je sve rekao


 

  

Ključne riječi

Komentara 45

DU
Deleted user
18:57 07.12.2019.

Bravo i samo brav i tako nastavi do svjetske slave, potencijala imaš za velike uspjehe.

Avatar doog_kool
doog_kool
19:09 07.12.2019.

Bravo Filipe!! Geni kameni!!

FR
franjo2
18:54 07.12.2019.

Dan žalosti za ljevičare u SDPeu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije