Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunili mu želju

VIDEO Saudijskom Arabijom se orio Thompson: Čvrsta ruka i poštenje, sveta voda i krštenje!

Filip Hrgović i Eric Molina
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
07.12.2019.
u 19:12

Hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je u dvoboju teške kategorije u Riyadu 37-godišnjeg američkog boksača Erica Molinu nokautom u trećoj rundi

Organizatori borbe u Rijadu ispunili su veliku Hrgovićevu želju i pustili uoči ulaska u ring pjesmu Geni kameni od Thompsona. Kako je izgledao taj trenutak možete POGLEDATI OVDJE.

Hrvatski boksač Filip Hrgović pobijedio je u dvoboju teške kategorije u Riyadu 37-godišnjeg američkog boksača Erica Molinu nokautom u trećoj rundi.

Hrgović se nametnuo od samog početka meča i dvadesetak sekundi prije isteka prve runde srušio je serijom udaraca Molinu, kojeg je spasio gong za istek runde.

Nakon pola minute u drugoj rundi Molina je opet srušen, no Amerikanac se potom vratio s nekoliko opasnih udaraca. Filip 20 sekundi prije isteka druge runde udarcem u jetra šalje Molinu i treći puta na pod, ali ponovno zvono odgađa kraj borbe. 

No, minutu prije kraja treće runde Hrgović desnim krošeom obara i po četvrti puta Molinu, a sudac konačno prekida neravnopravnu borbu.    

Hrgoviću je deseta pobjeda u isto toliko profesionalnih borbi, a Molina mu je do sada bio najozbiljniji protivnik s obzirom da se Amerikanac meksičkih korijena čak dvaput borio za titulu svjetskog prvaka.

Kasno večeras u Riyadu očekuje nas dvoboj za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po verzijama IBF, WBO, WBA i IBO između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue. 

Filip Hrgović gostovao je nedavno u studiju Večernjeg. Prisjetite se što je sve rekao



 

 

Ključne riječi

Komentara 19

RM
ruzica_mario
00:02 08.12.2019.

koliko crvene vragove pece sahovnica i thompson..propinju se na kopita dok im iz usta siklja krv

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
00:16 08.12.2019.

Pljuju ga ovdje oni koji u dzepu nemaju za gemist

DU
Deleted user
19:17 07.12.2019.

Ajmooooo Hrga,ajmoooooo Hrvatska,ajmoooo crveni kmeri po tablete hehehehehe.Živio Tompson živjela Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije