Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIKA

Ovako lijepe medalje nema nijedan maraton

19.04.2018.
u 00:30

Ovogodišnja medalja ima kao centralni motiv zagrebačku katedralu, uz stihove Tonija Leskovara “Serbus dragi Zagreb moj”, dok njezino naličje krasi drugi simbol Zagreba, Kula Lotrščak

Na zagrebačkom Trgu Bana Jelačića predstavljene su medalje koje će dobiti svi sudionici 27. zagrebačkog maratonu koji će se održati 14. listopada. Ovogodišnja medalja ima kao centralni motiv zagrebačku katedralu, uz stihove Tonija Leskovara “Serbus dragi Zagreb moj”, dok njezino naličje krasi drugi simbol Zagreba, Kula Lotrščak, uz prigodni tekstualni opis. Autor medalje je Siniša Mareković koji je i sam trkač.

– Otrčala sam do sada više od 200 maratona, osvojila brojne medalje, ali ovako lijepu dugo nisam vidjela i sigurno ću je čuvati na nekom vidljivom i lijepom mjestu – rekla je Marija Vrajić-Trošić, jedna od tri promotorice zagrebačkog maratona.

Osim nje, tu su i Matea Matošević-Hačić i Nikolina Stepan.

– U nogama nemam ni približan broj maratona kao ona. Za sada sam ih istrčala tek četiri, a jedan od njih je upravo ovaj zagrebački – istaknula je Nikolina koja živi i trenira u Zadru.

– Meni je zagrebački maraton donio normu za Igre u Riju – dodala je Matea Matošević. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije