Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONTE CARLO

Čilić prošao u treće kolo gdje ga čeka Raonić

Marin Čilić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
18.04.2018.
u 19:32

Bio je ovo čak 15. međusobni meč Čilića i Verdasca te osma Marinova pobjeda.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u 3. kolo ATP masters 1000 turnira u Monte Carlu pobijedivši španjolskog veterana Fernanda Verdasca s 6-3, 7-6 (4). 

Unatoč ozljedi koljena, koju je zaradio u utorak trenirajući s Rafom Nadalom, Čilić je uspio doći do vrijedne pobjede na zemlji Monte Carla. Marin je bio čvrst na svom servisu, spasio je šest od osam "break-lopti", a na drugoj strani uzeo je sve što je ljevoruki Vrdasco ponudio na svom servisu, realiziravši sve tri "break lopte". U prvom setu je Čilić oduzeo Verdascov kod 2-1, a potom je u sedmom gemu spasio tri break-lopte i dobio prvi set s 6-3. U drugom setu je Čilić čak dvaput gubio svoj početni udarac, ali je odmah u oba puta vraćao "break", da bi u "tie-breaku" napravio poen na Španjolčev servis kod 4-4, a potom sigurno sa dvoja svoja servisa priveo dvoboj kraju za sat i 34 minute igre. 

Bio je ovo čak 15. međusobni meč Čilića i Verdasca te osma Marinova pobjeda. 

U 3. kolu Čilić ide na Kanađanina Miloša Raonića, s kojim ima omjer 2-1. 

Komentara 1

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
23:05 18.04.2018.

Milos Raonic to lako dobija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije