Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA MAKSIMIRU

Dinamo šokiran uoči odlaska na Poljud: Osijek slavio u Maksimiru

Dinamo šokiran uoči odlaska na Poljud: Osijek slavio u Maksimiru
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
18.04.2018. u 19:54

Nikola Jurčević doživio je prvi poraz na klupi Dinama u drugom mandatu. U 30. kolu HNL-a na Maksimiru je slavio Osijek s minimalnih 1:0.

Osijek je hrabro krenuo na Maksimiru, što je nagrađeno već u 15. minuti kada su Hajradinović i Marić probili Dinamovu obranu na lijevoj strani, pa je uslijedio ubačaj u sredinu gdje Boban nije imao težak zadatak za 1:0.

Samo pet minuta kasnije modri su mogli do izjednačenja, no udarac Ćorića sa sedam, osam metara odlazi preko gola. Ćorić je opasan i u 26. minuti, međutim opet nije bio precizan.

U 38. minuti Soudani je atraktivno pucao s ruba peterca, no neprecizno. U 42. odlično je reagirao Malenica nakon sjajnog udarca Ćorića iz daljine.

Dominacija Dinama nastavila se i u nastavku, opasni su pred golom gostiju bili Rrahmani i Hajrović, no rezultat se nije mijenjao. U 57. minuti Osijek je još jednom zatresao mrežu Livakovića, ovog puta preko Marića, no gol je opravdano poništen zbog zaleđa. Ćorić je bio blizu izjednačenja u 64. minuti kada njegov udarac s desetak metara Malenica krajnjim udarcem odbija u vratnicu od koje lopta odlazi u korner.

Soudani je u 79. minuti ostao sam na rubu šesnaesterca, dobio je loptu na volej, no prohujalo je to pokraj gola. Do kraja utakmice Dinamo je Osijek stisnuo u njihov šesnaesterac, no rezultat se nije mijenjao.

Pred Dinamom je sada gostovanje na Poljudu kod Hajduka u nedjelju od 17 sati, dok Osijek u subotu ide k Rijeci.

Dinamo je ostao vodeći sa 66 bodova, osam više od Hajduka koji ima i utakmicu manje. Rijeka je treća s 57, Osijek četvrti s 52.

Komentara 23

MA
..Marsijanac
19:59 18.04.2018.

Coric , Benkovic i Borna Barisic su buduci reprezentativni kadar. Od kad nema Mamica , i jednog i drugog , Dinamo polako ali sigurno propada.

MA
..Marsijanac
18:55 18.04.2018.

Od kad su otisli Pjaca i Rog Dinamo je izgubio igru u vertikali. Od tada se mjenjjju treneri ali ne i bezvezna igra u sirinu. Izgleda kao da igraju samo Coric i Soudani. Upravo je nevjerovatno da sacica Osjecana nadglasavaju navijace Dinama.

PE
Peet
19:43 18.04.2018.

Koje novinarsko đubre. Naslov ponisten gol osjeka. Pa ponisten je opravdano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije