Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA

Evo gdje gledati vatrene u lovu na prvu pobjedu protiv Francuske

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Igor Kralj/PIXSELL
13.06.2022.
u 08:40

Izbornik je najavio da će Hrvatska krenuti s najjačim snagama u veznom redu – Modrićem, Kovačićem i Brozovićem te dodao kako očekuje tešku i borbenu utakmicu

Večeras se na Stade de Franceu susreću reprezentacije Francuske i Hrvatske, a nakon remija (1:1) na Poljudu obje ekipe očekuju pobjedu u posljednjem susretu Lige nacija u lipanjskom ciklusu.

Dok Hrvatska očekuje ovu utakmicu u vrlo dobrom raspoloženju na valu sjajne pobjede u gostima protiv Danske, u francuskim je redovima malo drukčije raspoloženje jer u prve tri utakmice nisu uspjeli ostvariti pobjedu. S obzirom na to da je Francuska branitelj naslova, izbornik Didier Deschamps nikako ne može biti zadovoljan dosadašnjim rezultatima.

– Neću se buniti, nagomilani umor tu je za sve selekcije. Iz meča u meč smo imali problema, napustili su nas Varane, Kante i Lucas Hernandez. No, i moje kolege su u sličnoj situaciji. Želimo udružiti sve snage kako bismo pobijedili Hrvatsku i dobro završili ovaj ciklus – rekao je francuski izbornik na konferenciji za medije.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić bio je optimističan uoči susreta

– Želio bih da ponovimo angažman, pristup, trku, agresiju i motiv iz prošle dvije utakmice. To je ono što nam daje nadu i vjeru da se možemo suprotstaviti najjačoj reprezentaciji svijeta.

Najavio je da će Hrvatska krenuti s najjačim snagama u veznom redu Modrićem, Kovačićem i Brozovićem i dodao kako očekuje tešku i borbenu utakmicu.

– Veći motiv od 80.000 gledatelja im ne treba, bit će to praznik nogometa.

Susret se igra u 20:45, a prijenos utakmice je na Novoj TV. Tekstualni prijenos možete pratiti na portalu Večernjeg lista.

>> Pogledajte video-reportažu o članovima obitelji Martina Erlića

Komentara 3

RA
radolizem
09:35 13.06.2022.

Sada je bitno da Šutalo i Erlić pokažu konstantu, da Livaković dobro brani, te da Pašalić, Budimir i Brekalo, pokažu realizatorske sposobnosti. Također, Modrić, Kovačić i Brozović moraju imati barem 3 udarca u okvir s 18 do 20 metara. Stanišić ima moć, šteta da je Sosa već 2 mjeseca ozlijeđen, te da mu je ovo samo štetilo. Dobro je da su oslobodili Gvardiola, mislim da su isto trebali napraviti i sa Sosom.

Avatar Mileseva
Mileseva
15:54 13.06.2022.

Francuzi 3:0 lako dobijaju...

DU
Deleted user
12:31 13.06.2022.

Uvijek se zanosimo nakon nekakvog slučajnog pozitivnog rezultata, a realnost je da smo osrednja repka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije