Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTRAŠUJUĆE BROJKE

Otkriveno koliko je Torcida divljanjem oštetila Hajduk ove sezone. Cifra je zaista nevjerojatna

Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igrači pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
Ivo Cagalj/PIXSELL
09.04.2024.
u 22:23

Tu je i poprilična 'čestitka' Uefe koju je Hajduk zaradio nakon utakmice s PAOK-om, dobili su čak 42.000 eura kazne

Splitski Hajduk je kažnjen novčanim iznosom od 32.000 eura i igranjem dvije prvenstvene utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige ili SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa na Poljudu bez prisutnosti gledatelja nakon žestokih nereda protiv Dinama, a ta cifra je samo dio kazni koje su ove sezone platili zbog ispada Torcide. Tportal.hr je analizirao kako je cifra koje su na ime kazni Splićani platiti samo ove sezone - nevjerovatna.

Hajduk mora platiti 266.400 eura samo za kazne u SuperSport HNL-u zbog navijačkih nereda. Svemu tome treba dodati kaznu od 3000 eura za utakmicu Supersport Superkupa i današnju kaznu od 32.000 eura za polufinale SuperSport kupa.

Tu je i poprilična 'čestitka' Uefe koju je Hajduk zaradio nakon utakmice s PAOK-om, dobili su čak 42.000 eura kazne. Ukupno je tako Hajduk ove sezone samo zbog divljanja Torcide platio 343.400 eura kazni, a sezona još nije završila pa se mogu očekivati i eventualne nove kazne.

Uz sve to treba uračunati i dobit koju će bijeli izgubiti zbog igranja pred praznim tribinama Poljuda pa bi na kraju sezone cifra bez problema mogla dostići i 500.000 eura.

Ključne riječi

Komentara 8

ST
sttipe
23:02 09.04.2024.

Normalni ljudi nemaju koheziju stada, ili bande. Hajdukova uprava je tribala ugasit klub davno, i spasit nas nevjerovatnih troškova, i grupiranja narkomana i dilera, po navijačkim skupinama! Split s Torcidom i Zagreb s svojima, sliče Napulju, a te navijačke skupinee liče na one njihove bande. Jel pita neko političare do kada će klubovi bit odgovorni za djela pojedinaca i grupa van klubova, i zašto se od tih pojedinaca ne traži odšteta?

NO
novabit
07:45 10.04.2024.

Ove kazne su smiješne. HNS ne radi dobar posao s ovim malim kaznama Hajduku , na neki način tolerira divljanje! Treba ih izbaciti u 3.ligu. Ove male kazne su sprdnja!

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
22:31 09.04.2024.

Koliko je to u jogurtima i japankama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije