Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSEA
Povratak na članak

Otkrivena težina ozljede Kovačića: Uz njega je Hazard najbolji na svijetu

- I dalje mislim da su Liverpool i Manchester City ispred nas. Ali, još se možemo popraviti. Moj cilj je da budemo najbolja momčad u Engleskoj - rekao je Sarri

Komentari 4

Avatar southman
southman
09:50 16.09.2018.

Hazard ti čini 50% napadačkog dijela ekipe, a on sam neće moći vući cijelu sezonu. Kada se on ispuše...potop !

VL
SO
sohnahoakasaa
15:18 16.09.2018.

Mateo dragi želim ti brz oporavak i da konačno u miru igraš nogomet, pokažeš svoje znanje koje toliko dugo traži priliku. Nek te Bog čuva i nagradi za sav trud i muku i nek konačno igraš nogomet koji toliko voliš. Drš se Vatreni...

VL
ČE
četvrti
21:50 16.09.2018.

Od Matea svi očekujemo da konačno pokaže svoje raskošno nogometno znanje. No, na žalost, uvjeren sam da to Kovačiću neće uspjeti dok god sluša cajke. Ozbiljno to mislim. Uz cajke on će ostati vječna nada, nikada pravi igrač kakvim ga očekujemo vidjeti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.