Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO NEZADOVOLJSTVO

Navijači 'poderali' hrvatski klub: Vi ste ruglo i sramota, bolje da se ugasite

Cibona
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/10
28.02.2020.
u 08:54

"Sramota na kakve je niske grane Cibona pala", pišu navijači na službenoj Facebook stranici.

Cibona je sinoć u Draženovom domu iznenađujuće izgubila od Gorice s 89:84 u 20. kolu HT Premijer lige.

– Poraz se nije trebao dogoditi, ali događa se. Neki se igrači moraju zapitati o svom fizičkom stanju pa tek onda o igranju na nekom nivou, no to ćemo sve riješiti sljedećih nekoliko dana kroz analizu utakmice, razgovor i trening. Već imamo za tri dana novu utakmicu i moramo se što bolje pripremiti za Koper – rekao je trener Cibone Ivan Velić.

No navijači Cibone nemaju razumijevanja za ovaj poraz. Na službenoj Facebook stranici kluba ostavili su poprilično oštre komentare. Prenosimo neke od poruka.

"Ruglo od kluba. Ne zaslužujete igrati u toj legendarnoj dvorani, sram vas bilo."

"Katastrofa, dokle treneru? Sramota! Što radite od naše Cibone!"

"Imate li vi srama, do kada ovako, žalosno na što je spao nekad veliki klub."

"Zašto uništavate trenutačno najvećeg talenta HR košarke. Zar vas nije sram da Prka protiv Gorice dobije 16 min. i još izgubite pritom. Bio bih sretniji da se ugasite kao klub nego da sramotite ime i uništavate talente."

"Sramota na kakve je niske grane Cibona pala."

"Nemojte više igrati zbog ponosa nekadašnjeg imena kluba i slavnih igrača koji su ostavljali srce na terenu, a vi izgubite od Gorice. Molite se da ABA nagodinu otvori i 3. ligu da možete pokazati mišiće."

"Sramota šta uradiše od kluba, umjesto da uživam čekajući Cibonu kako večeras igra Euroligu ja čitam Gorica bolja od Cibone. Dobra je reprezentacija kakvi su nam klubovi."

Neki navijači misle da je nešto drugo u igri: "Odigraš protiv sebe, uzmeš pare kad već plaće nema... Logično", jedan je od komentara.

Ključne riječi

Komentara 15

MI
minolta
10:22 28.02.2020.

već dugo traje uništavanje Cibone, zapravo više se nema šta ni uništiti možemo reći da je proces "sanacije" gotov. Mediji su se bavili pljuvanjem po Mamiću, dok ih odgovorni u Ciboni nisu zanimali.

Avatar links
links
09:36 28.02.2020.

kaže stručnjak da su igrači u lošem fizičkom stanju, hehehe... a treniraju u Sacramentu pa nisu pod kontrolom "stručnjaka"... tužno je šta su napravili od nekada velikog , gospodskog kluba... trgovačko-kamenjarsko-seljačko društvo...fuj

IV
ivan501
11:49 28.02.2020.

Ma dno dna. Hrvatska i klupski sport, nula bodova. ZADNJI smo po ulaganju u sport od svih zemalja EU !!! 27. mjesto, ej !!!! Pa što mi to hoćemo. Koliko para, toliko muzike. Tako nam je i u odbojci i rukometu. Nema nas nigdje ( osim muške rukometne repke ). Nedostatak trenera sa znanjem, rađanje sve manje djece, a ona koja se nekim čudom i rode, moraju plaćati klupsku članarinu kako bi se bavila sportom ??!! Jad, tuga i bijeda. Nepotizam, elitizam, rodijaštvo, pravo prezimenjaštvo. Svega toga je napretek u klubovima. Od nogometa pa do odbojke. O tjelesnom odgoju u školama da i ne govorim. Pustoš. Dno dna. Dani slave i trijumfa su iza nas. Čekaju nas godine i godine agonije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije