Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPOD POJASA

Otac zvijezde iz BiH žestoko napao slavnog Hrvata, nije štedio s uvredama

Asmir Begović
Foto: Instagram/Asmir Begović
1/4
01.11.2019.
u 21:25

Prosinečki je izbjegavao zvati Begovića u reprezentaciju nakon navodnih privatnih prepirki s vratarom, a hrvatski stručnjak pravdao je svoj odabir Begovićevim manjkom minuta u klupskom nogometu

Asmir Begović, bosanskohercegovački vratar koji je u svojoj karijeri branio i za veliki Chelsea, a koji je nakon manjka minuta odlučio otići u Azerbajdžan i skrasiti se u Qarabagu gdje je došao do sigurnog mjesta među vratnicama, našao se u centru pozornosti nakon objave popisa reprezentativaca tamošnjeg izbornika Roberta Prosinečkog

Prosinečki je izbjegavao zvati Begovića u reprezentaciju nakon navodnih privatnih prepirki s vratarom, a hrvatski stručnjak pravdao je svoj odabir Begovićevim manjkom minuta u klupskom nogometu.

Sada je taj problem Begović riješio, ali opet se nije našao na popisu. Priliku ispred njega su dobili Jasmin Burić iz Hapoel Haife te Kenan Pirić koji brani za Maribor. 

Taj dvojac daleko je od ugleda kojeg ima Begović, ali izgleda kako je Prosinečki odlučio ostati čvrsto pri svom stavu.

Takav potez oštro je komentirao i otac vratara, Amir Begović

- Ti što nose traku su ga istjerali uz pomoć predsjednika Saveza. Ovaj klaun je samo egzekutor - poručio je Begović stariji. 

Podsjetimo, BiH  je nakon nedavnog poraza od Grčke u Ateni šanse za izravni  plasman na Euro svela na minimum, odnosno teoriju.

Glavnom konkurentu Finskoj, koja se nalazi na drugom mjestu na ljestvici, potrebna je još samo domaća pobjeda nad autsajderom Lihtenštajnom. Šansu će BiH nogometaši tražiti u baražu u ožujku sljedeće godine do kojeg su došli dobrim igrama u Ligi nacija i osvajanjem skupine.  

Nogometna javnost u BiH je razočarana što Zmajevi nisu već kroz kvalifikacije osigurali odlazak na Europsko prvenstvo, a još i više su ogorčeni slabim igrama i nezalaganjem svojih nogometaša na vrlo važnim utakmicama i gostujućim porazima protiv Finske, Armenije i Grčke čime je nestala šansa za izravni plasman na EURO 2020.

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Bruno Petković

 

 

Komentara 11

DU
Deleted user
22:33 01.11.2019.

Je li ovo neka greška? Evo ga Federer na slici...

BL
blekpanther
22:06 01.11.2019.

Gledao sam nekoliko utakmica BH reprezentacije i uvijek njihov naj bolji igrac je bio golman Sehic, ali najvaznije je biti protiv Hrvata!

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
22:34 01.11.2019.

I što s tim ima Federer?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije