Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNA ISPOVIJEST

'Otac je zlostavljao sestru i mene, htjela sam ga ubiti i nožem isjeći na komade, ali...'

Jelica Dabović
Foto: Screenshot/YouTube/Prva TV
1/3
31.05.2019.
u 11:44

Rekao mi je da uđem u njegov mali ured. Naslonila sam se na stol, a on mi se unio u facu i tako me je udario tako da mi se glava odbila od zid. Prebio me je! Krvnički me je tukao, grebao, a onda mi je rekao da odradim najbolji trening, rekla je Dabović

Jelica Dabović, bivša košarkašica i starija sestra poznate crnogorske sportašice Milice Dabović, napisala je biografiju prije nekoliko godina o teškom djetinjstvu i nasilnom ocu

Jelica se sada pred kamerama Prve TV pojavila u emisiji ''Život priča'' i priznala da je razmišljala kako ubiti vlastitog oca, koji je, prema njenim riječima, zlostavljao cijelu obitelj.

– Kada sam napunila 17-18 godina, kada sam malo ojačala, onda su mi jako često padale na pamet misli da ubijem oca, da jednostavno spasim ostale. Ja sam znala da ću otići od kuće. Kada sam s 19 godina otišla, moja mlađa sestra Ana imala je tri i pol godine. Razmišljala sam kakav će pakao tek ona morati preživjeti – prisjetila se Jelica. 

– Uspjela sam sebe sputati da ga ne ubijem! U trenucima kada je on počeo maltretirati i tući Milicu ja sam samo gledala kuhinjske noževe. Razmišljala sam gdje da ga ubodem. Kako da skočim i da izvadim taj nož i da ga isiječem na komade. Kada sam otišla od kuće, ja sam to sanjala noćima. Da se ne zaustavim dok ga ne isiječem na komade i bacim njegove dijelove po dvorištu – dodala je Jelica koja je priznala da se plašila sebe, ali da ju je vjera u Boga spasila.

– Shvatila sam da je to moje iskušenje i da postoji razlog zašto se to događa – dodala je Dabović koja je opisala jednu od scena kada ju je otac zlostavljao jer je donijela devet, a ne osam košarkaških lopti. 

– Rekao mi je da uđem u njegov mali ured. Naslonila sam se na stol, a on mi se unio u facu i tako me je udario tako da mi se glava odbila od zid. Prebio me! Krvnički me je tukao, grebao, a onda mi je rekao da odradim najbolji trening – šokirala je Dabović.

>>>> Što je Ivan Perišić rekao na konferenciji za medije pogledajte u galeriji na vrhu teksta

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:08 31.05.2019.

Izgleda da skoro svaka druga uspješna sportašica imala nasilnog oca.... zanimljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije