Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tekvondo

Osvajačima medalja iz Marjana priređen spektakularan doček

Lena Stojković i trener Veljko Laura
Taekwondo klub Marjan
24.05.2022.
u 18:21

"Hvala svima u klubu, svakom članu, svakom treneru, cijeloj upravi, hvala sestrama Zaninović koje su bili naši uzori još kad smo se kao vrtićani priključili ovom velikom klubu. Ovo je vaša medalja koliko i naša", poručila je Lena Stojković

Spektakularan doček članovima splitskog tekvondo kluba Marjan, koji su nedavnom EP-u u Manchesteru osvojli čak šest medalja, upriličili su ostali članovi njihovog kluba, prijatelji i navijači u novom centru na splitskim Lokvama.

Prepune tribine uz pjesmu "Marjane, naš Marjane" pozdravile su tekvondaše, a prve čestitke uputila je predsjednica Marjana i prva osvajačica olimpijske medalje za klub u Londonu 2012. godine Lucija Zaninović

Iako ima tek 20 godina, Lena Stojković je uspjela obraniti naslov europske seniorske prvakinje.

 "Hvala svima u klubu, svakom članu, svakom treneru, cijeloj upravi, hvala sestrama Zaninović koje su bili naši uzori još kad smo se kao vrtićani priključili ovom velikom klubu. Ovo je vaša medalja koliko i naša", poručila je Lena.

Toni Kanaet je nakon bronce u Tokiju na Igrama u istom tonu, s broncom oko vrata, nastavio i na europskom prvenstvu.

"Sretan sam jer sam nastavio u kontinuitetu osvajati medalje i jer sam pokazao da Tokio nije bio slučajan nego da imam kvalitetu za stalno biti u vrhu. Čestitam svima u klubu koji su osvojili medalju, bez tako jakog tima i sparing partnera sigurno niti ja ne bih bio na ovako visokom nivou". 

Sestre Duvančić se već ozbiljno najavljuju nasljednicama sestara Zaninović. Sa samo 17 godina i još kao učenice trećeg razreda srednje škole stigle su do medalje na velikom seniorskom natjecanju.

"Nadamo se da je ovo početak naše uspješne karijere i da ćemo i dalje raditi i biti na primjer ovom klubu. Predivan je osjećaj osvojiti medalju, ali velike zasluge ima kompletan naš klub koji su nam omogućili najbolje uvjete za ostvarenje ovakvih rezultata", složne su sestre Bruna i Ivana Duvančić.

Teškaš Paško Božić, koji također ima tek 20 godina, okitio se broncom, a na slavlju nije nazočio jedino Ivan Šapina je zajedno s drugim dijelom reprezentacije zapeo u Amsterdamu, gdje je u tijeku štrajk aviokompanija i od ponedjeljka čeka svoj novi let za povratak kući. 

Komentara 1

Avatar von Šoštarić
von Šoštarić
18:41 24.05.2022.

Piše se : TAEKWONDO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije