Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO GDJE GLEDATI

Osijek večeras lovi prve bodove: Lovrić ne igra,ali Bjelica će posebno pratiti jednog igrača

storyeditor/2022-07-15/PXL_130622_94038863__1_.jpg
16.07.2022.
u 07:00

Osijek je slavio u sedam pripremnih utakmica i spreman dočekuje Goricu (subota, 19 sati)

Osijek se nada da će ove sezone uspjeti ono što prošle nije – do samog kraja ostati u borbi za vrh prve hrvatske nogometne lige. Ako je suditi po pripremama, za novu rundu je spreman. Momčad Nenada Bjelice slavila je u svih sedam pripremnih susreta odigranih ovoga ljeta.

U prvom kolu SuperSport HNL-a danas ih od 19 sati čeka susret s Goricom na domaćem terenu.

Upravo je iz tog kluba u slavonsku momčad došao Kristijan Lovrić, koji sada neće zaigrati. Naime, on se mora prisilno odmarati zbog crvenog kartona, a osim njega i Cvijanovića (ozljeda koljena) svi bi ostali igrači trebali biti na raspolaganju.

Posebno će se gledati Diona Drenu Belju, 20-godišnjaka koji se vratio s posudbe iz Istre, u kojoj je odradio odličnu sezonu.

– Gorica se nije pretjerano mijenjala, gro momčadi ostao je isti, a ta se momčad puno puta pokazala nezgodnom. Nešto će se i nas pitati, ali vjerujem da ćemo uz podršku naših navijača doći do prva tri boda ove sezone – rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica.

Utakmicu možete pratiti na kanalu MaxSport 1 u sklopu MaxTV-a ili na Drugom programu Hrvatskoga radija u emisiji Sport i glazba te u tekstualnom formatu na našem portalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije