Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trener dinama oprezan

Čačić nakon drame s Lokosima: Ovakve stvari bi nas u Europi mogle koštati

Ante Čačić, trener GNK Dinamo, na konferenciji za medije nakon utakmice
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/30
15.07.2022.
u 22:56

Ipak, Čačić nije bio u potpunosti zadovoljan, svjestan da u Europi posrtaji kao na početku utakmice s Lokomotivom možda i ne bi prošli nekažnjeno.

U prvoj utakmici nove sezone Prve HNL Dinamo je u Maksimiru svladao Lokomotivu sa 3-2, iako je nakon 20-ak minuta gubio 0:2, a pobjednički gol Modri su zabili nakon 90. minute.

Trener Dinama Ante Čačić je bio zadovoljan pobjedom na otvaranju sezone.

- Naravno da je slatka pobjeda u 90. minuti, ali ne bih želio da se ovakve stvari često događaju. Očekivano teška utakmica na početku sezone, mi još nismo u petoj brzini. Imali smo dobre prilike na početku, ali onda primili dava gola. Potom smo promijenili snačin igre i izjendačili. Drugi dio je Lokomotiva bila u podređenom položaju, ali nismo stvarali puno prilika. Sigurno da nam je i crveni karton olakšao posao, ne bi bilo nezasluženo da je završilo bez pobjednika -  rekao je Čačić, a onda prokomentirao uvođenje Drmića i promjenu sustava igre:

- Kod 0:2 nisam mogao čekati, morao sam odmah uvesti Drmića, a on je sjajno reagirao. Kada je u pitanju Ljubičić i njegovo igranje na beku, on je dobro odigrao na toj poziciji, to je pokazao i u Superkupu. - 

Ipak, Čačić nije bio u potpunosti zadovoljan, svjestan da u Europi posrtaji kao na početku utakmice s Lokomotivom možda i ne bi prošli nekažnjeno.

- Od sutra se krećenmo pripremati za Makedonce. Znamo sve o njima, ali znamo da neće biti lagano, vidjeli ste i danas, nema laganih utakmica. Ovakve stvari bi nas u Europi mogle koštati. - zaključio je Čačić

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
23:33 15.07.2022.

Čačič je toliko genijalan da bi mogli pomisliti da je lud.

DU
Deleted user
16:16 16.07.2022.

Petković igra, a Drmić rezerva. Pametnome dosta.

CA
Cambridge
15:34 16.07.2022.

Gospodine Čačić, s riječi na djela. Bilo propusta sa Hajdukom i sad sa Lokomotivom. U Europi to ne prolazi. Dakle, nemojte više eksperimentirati. Inače, Dinamu je uvijek teže igrati protiv Lokomotive, nego protiv Hajduka, Osijeka i Rijeke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije