Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE PA NE IDE

Osijek tone sve dublje: Zekić potpuno poludio već nakon pola sata, a reakcija navijača govori sve

Osijek i Varazdin sastali se u 27. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
15.03.2024.
u 19:18

Na kraju utakmice propisno su domaći navijači izviždali igrače, a poručili su i upravi da ode

Nogometaši Osijeka doživjeli su novi poraz. Ovoga puta na Opus Areni s minimalnih 0:1 porazio ih je Varaždin, i to pogotkom Leona Belcara u 12. minuti. Treći je to poraz za bijelo-plave u zadnje četiri utakmice, a još jedan razlog za brigu leži u tome što su u zadnjih 16 utakmica ostvarili tek tri pobjede.

Sve to što se događa u jednom je trenutku teško palo treneru domaćih, Zoranu Zekiću. On se već u 34. minuti utakmice odlučio na dvostruku izmjenu pa je tako iz igre izvadio kapetana Vedrana Jugovića i ovozimsko pojačanje u sredini terena, Enisa Cokaja. Nije to čest slučaj u nogometu...

Nakon utakmice reagirala je i domaća navijačka skupina. Kohorta je žestoko izviždala igrače Osijeka prije no što su otišli u svlačionicu. Čulo se i ono tradicionalno "uprava, odlazi", koje nezadovoljni navijači bilo kojeg kluba upute s tribina nakon teškog poraza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije