Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradski vrt

Osijek nikad gori, ali za Hajduk je nepobjediv

'22.07.2013., Stadion Gradski vrt, Osijek - MAXtv 1. HNL, 2. kolo, NK Osijek - NK Lokomtiva. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
31.08.2013.
u 10:20

– Napast ćemo Hajduk, visoko ćemo ga pritisnuti. Mene ne zanima "šahovska" utakmica, mirna i lagana, nećemo s bijelima plesati sentiš. Želim utakmicu visokog ritma s puno trke – najavljuje trener Osijeka Davor Rupnik.

Osijeku su bodovi protiv Hajduka imperativ. Katastrofalan ulazak u sezonu, najlošiji otkako je HNL-a, tri mršava boda uz gol-razliku -14, bijelo-plave je zacementirao za dno i ne dopušta im kalkulacije. Davor Rupnik od svojih nogometaša tražit će da budu ratnici.

– Napast ćemo Hajduk, visoko ćemo ga pritisnuti. Mene ne zanima "šahovska" utakmica, mirna i lagana, nećemo s bijelima plesati sentiš. Želim utakmicu visokog ritma s puno trke – najavljuje trener Osijeka Davor Rupnik sudar dviju najmlađih momčadi HNL-a. Gradski vrt za Hajduk je unatrag nekoliko sezona neosvojiva utvrda, točno pet godina prošlo je od posljednje pobjede Splićana u Osijeku.

– Pobjeda bi podigla atmosferu i lansirala nas u sredinu ljestvice gdje nam je i mjesto – kaže Rupnik.

Najiskusniji nogometaš u Rupnikovu kadru i najveće ovoljetno pojačanje bijelo-plavih Goran Ljubojević u svom trećem boravku u Gradskom vrtu još nije odigrao ni minute.

– Po meni je Ljubojević trenutačno spreman za poluvrijeme, mogao bi zaigrati – kaže trener Rupnik.

>> Split demolirao Osijek, na Parku mladeži slavio 4:0

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije