Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO NA OPUS ARENU

Osijek doveo veliko pojačanje i reprezentativca koji je šokirao Hrvatsku u Gradskom vrtu

NK Osijek
05.02.2024.
u 18:56

Posebno je učinkovit Almasi bio u sezoni 2021/22 kada je u češkom prvenstvu postigao respektabilnih 16 golova, a još je tri dodao i u nacionalnom kupu.

Visoki i snažni napadač češkog Banika iz Ostrave, 24-godišnji Slovak Ladislav Almasi novo je pojačanje Bijelo-plavih. Stigao je na posudbu do kraja sezone, dakako s opcijom otkupa njegova ugovora, u tom slučaju uz potpis na dvije godine. Almasi je rado pristao na dolazak u Osijek, vjerujući kako će u novoj sredini vratiti golgetersku formu koja ga je dovela i do A reprezentacije Slovačke, napisali su na web stranici Osijeka

Prvi dojmovi su jako dobri! Stadion mi djeluje impresivno sa svim ovim pomoćnim terenima i sadržajima, svi mi kažu da je najljepši u Hrvatskoj i zaista sam ugodno iznenađen. Sve je fantastično, što drugo mogu sada reći nego da čekam zabijati golove i biti dio ove obitelji, poručio je Ladislav.

VEZANI ČLANCI:

U jesenskom dijelu sezone ovaj je 196 centimetara visoki centarfor uglavnom u Baniku ulazio s klupe za pričuve. Na to je utjecala i promjena trenera koji je imao nešto drukčiju viziju igre. Stoga je Ladislav htio otići u klub, odnosno u momčad u kojoj bi u perspektivi mogao izboriti bolji status.

Posebno je učinkovit Almasi bio u sezoni 2021/22 kada je u češkom prvenstvu postigao respektabilnih 16 golova, a još je tri dodao i u nacionalnom kupu. Osječka publika ga je već imala priliku vidjeti uživo. Doduše, malo pozornosti se u listopadu 2021. posvetilo slovačkoj reprezentaciji u kojoj je novi prvotimac bijelo-plavih zauzeo mjesto u početnoj jedanaestorici. Imao je i asistenciju za gol u remiju u Gradskom vrtu (2:2).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije