Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJAJU IZ POLICIJE

Navijači divljali po Osijeku: Jedan zadobio lakše ozlijede. Petorica zaradila prijave

Osijek: U derbiju 21. kola SuperSport HNL-a Osijek i Hajduk odigrali 1:1
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
04.02.2024.
u 17:12

Jedan domaći navijač i četiri gostujuća prekršajno su prijavljeni zbog kršenja odredbi Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. Razlozi prijava bili su posjedovanje pirotehničkih sredstava, marihuane i alkohola

Osijek i Hajduk susreli su se u subotu na Opus Areni u utakmici 21. kola Hrvatske nogometne lige. Derbi je na veliko razočaranje splitske momčadi završio rezultatom 1:1 čime su jesenski prvaci četvrti put u nizu propustili upisati pobjedu. S druge strane Rijeka je nakon pobjede u Jadranskom derbiju slavila i u derbiju "della Učka" te tako došla na dva boda prednosti pred bijelima. 

Na stadionu u Osijeku utakmicu je gledalo 11.711 navijača od čega je bilo 622 navijača Hajduka. U subotu prijepodne policija je objavila kako se susret smatra utakmicom visokog rizika, a zabranjena je prodaja alkoholnih pića unutar i oko stadiona. Policija ipak javlja kako je došlo do izbijanja incidenata, a pet navijača je privedeno.

GALERIJA Osijek i Hajduk remizirali na Pampasu. Bijeli već četiri kola ne znaju za pobjedu

Osijek: U derbiju 21. kola SuperSport HNL-a Osijek i Hajduk odigrali 1:1
1/12

"Na Solarskom trgu u Osijeku je u 16,39 sati došlo do sukoba između više navijača obje momčadi u kojem je jedan gostujući navijač zadobio lakše tjelesne ozljede i liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkom bolničkom centru Osijek, nakon čega je pušten na kućnu njegu", pišu iz policije i dodaju:

VEZANI ČLANCI:

"Pet osoba je prijavljeno za prekršaj iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima (jedan domaći navijač i četiri gostujuća navijača). Jedan gostujući navijač uhićen je zbog posjedovanja pirotehnike, također protiv jednog gostujućeg navijača zbog posjedovanja marihuane slijedi prekršajna prijava, a protiv dva gostujuća navijača i jednog domaćeg navijača slijedi prekršajni nalog zbog alkohola."

VIDEO Okupljanje navijača uoči utakmice Osijek - Hajduk

Komentara 2

KU
Kujttim
19:06 04.02.2024.

Hajduk je iz posljednje 4 utakmice osvojio samo 3 boda. To je 25%, što je prosjek s kojim se osvaja 9.mjesto u HNL-u. Da li je za to odgovoran Karoglan? Pa naravno da jest jer Karoglan doveden da doma pobijedi Rijeku, a u Osijeku uzme 3 boda. još gore od rezultata je igra. Nitko ne može reći da se igrači Hajduka ne zalažu, da ne trče, da nisu pripremljeni, no momčad generalno nije u formi, nema nogometa, ne prepoznaju se mehanizmi, ne vidi se trenerski rukopis, momčad ne dolazi u izgledne prilike za gol. Jedino na koga se maksimalno oslanjaju je vratar Ivan Lučić, ali niti on neće moći pokriti opće slabosti. Taj Lučić je najbolji i najpostojaniji Hajdukov igrač, odlična igra nogom, u šut ulazi hrabro, nema alibi bacanja, ali on nije Courtois ili Manuel Neuer iz najboljih dana. Ovaj rezultat koji Hajduk ima, ovo 2. mjesto je zasluga sigurnog i pouzdanog Ivana Lučića. Kada Lučiću dođe loš dan, a doći će, protiv Slavena, Varaždina,..., uz ovakvu jalovu igru, Hajduk će ući u proces smjene Karoglana.

CA
Catalonia
19:35 04.02.2024.

Opet 1950 km/h,opet bjezi torcida😂🤣😂🤣 I opet dobii po lampi. Šora ih ko god stigne🤣😁😁😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije