Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASAD NEMA NEREDA

Opsadno stanje u Mostaru: Policija na svakom koraku, očekuje se revanš navijača Zrinjskog

Mostar: HSK Zrinjski - FK Borac
Denis Kapetanovic
09.04.2024.
u 09:36

Navijači Veleža u noćnoj su akciji ukrali gotovo sve transparente Ultrasa, navijača Zrinjskog, a to u navijačkom miljeu znači gašenje grupe, no najavljuje se osveta

Nakon jučerašnje utakmice 25. kola nogometnog prvenstva BiH u kojoj je mostarski Zrinjski na svom terenu pobijedio Zvijezdu s 4:0, došlo je do nezapamćenog incidenta u novije vrijeme. Naime, Red Army, navijači mostarskog gradskog rivala Veleža ukrali su gotovo sve transparente Ultrasa, navijačke skupine Zrinjskog. 

Ova će se navijačka akcija sigurno prepričavati u tome svijetu, a sa svojim trofejima "Red Army" se pohvalio i na društvenim mrežama. Iznad fotografije na kojoj su naopako okrenuti svi transparenti Ultrasa stoji natpis: "Da sam Ultras ja, ne bi' im'o sna, ne bi' spav'o ja, dok je đavola".

Iako među ukradenim transparentima nema onog udarnog, s obzirom da je ukradena većina transparenata s kojima se navijači Zrinjskog inače pojavljuju na utakmicama, očekuje se gašenje navijačke skupine Ultras. Prema nepisanom kodeksu navijača, kada vam ukradu udarni transparent (ili većinu glavnih, kao što je ovdje slučaj), navijačka skupina se gasi. Očekuje se oglašavanje navijača Zrinjskog, a sinoć je na ulicama Mostara zavladala panika zbog mogućeg revanša, pa je na ulicama bilo mnogo policijskih djelatnika.

Policija je djelovala preventivno, željele su snage reda spriječiti nerede, a čini se da su u tome i uspjeli, s obzirom da je noć s ponedjeljka na utorak prošla mirno. Očekuje se da će se navijači Zrinjskog željeti revanširati Veležovim pristalicama, a pod posebnim povećalom je cijela priča zbog gradskog derbija između Zrinjskog i Veleža koji se igra u subotu od 16 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
12:20 09.04.2024.

Policija nije oduzela navijačke rekvizite i vratila ih vlasnicima nego je pazila na to da navijači Zrinjskog ne pokušaju vratiti svoju imovinu. Gori od turaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije