Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA legenda

Oprostio se bivši prvak i 15. strijelac svih vremena: Ne žalim ni za čim!

Paul Pierce
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.05.2017.
u 15:55

Pierce je od 2015. član Los Angeles Clippersa koji su jučer završili svoj nastup u doigravanju Zapadne konferencije nakon poraza od Utah Jazza.

Sjevernoamerička košarkaška liga NBA ostala je bez još jedne zvijezde nakon što je Paul Pierce odlučio u svojoj 39. godini otići u mirovinu. 

Pierce je od 2015. član Los Angeles Clippersa koji su jučer završili svoj nastup u doigravanju Zapadne konferencije nakon poraza od Utah Jazza.

S momčadi Boston Celticsa, u čijem je dresu igrao od 1998. do 2013. godine, postao je 2008. prvak NBA. Nakon toga je jednu sezonu igrao za Brooklyn Netse i Washington Wizardse te je poslije toga završio u Los Angelesu. 

Pierce je u karijeri sakupio 26.397 koševa i nalazi se na 15. mjestu najboljih strijelaca svih vremena. Sinoć je u sedmoj utakmici u seriji protiv Utaha u 22 minute zabio šest koševa.

"Uživao sam sve ove godine. Bez obzira na ovaj rezultat i ispadanje, košarku napuštam sretan. Kad pogledam iza sebe, ne žalim ni za čim, puno sam toga ostvario", rekao je Pierce. 

Paul Pierce
1/5

Nakon njegova odlaska u mirovinu u NBA su od igrača koji su igrali još 1998. godine ostali Nijemac Dirk Nowitzki i Vince Carter.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije