Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRATILI SLOVENCIMA

Opak udarac Danaca: Priče o virozi su glupost, imamo fotografije koje to dokazuju

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
Slavko Midzor/PIXSELL
26.01.2021.
u 19:29

Nisu samo oni imali probleme s probavom. I drugi, koji nisu igrali protiv Egipta, imaju slične probleme. Organizator je sve poduzeo da se održi higijena i vjerujemo da će tako ostati do kraja.

'Čak 12 igrača naše reprezentacije otrovalo se hranom u 24 sata prije naše posljednje utakmice u Egiptu. Pa, to nije bio 'virus'. Rukometaši su vrištali od bolova, povraćali i jurišali u toalete kao da im je život u pitanju, poručio je Slovenski rukometni savez nakon ispadanja sa Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu pa su dodali:

POGLEDAJTE VIDEO:

-  Tijekom noći pali su Staš Skube i Dragan Gajić, neposredno pred utakmicu, naš najveći i najjači igrač Blaž Blagotinšek srušio se u svlačionici od bola u (u svojoj bljuvotini) i prevezen je nazad u hotel. 

Taj je izvještaj šokirao cijeli svijet, ali oni koje 'nisu uspjeli zavarati' su - Danci.  To je jasno rekao Morten Henriksen, direktor danske reprezentacije. Njegove riječi prenose danski mediji uoči četvrtfinala s Egiptom, a izvor je jedan egipatski medij.

- Ma to je smiješno. Imamo fotografije slovenske delegacije koja je naručila pizze izvana - rekao je Henriksen i dodao:

- Nisu samo oni imali probleme s probavom. I drugi, koji nisu igrali protiv Egipta, imaju slične probleme. Organizator je sve poduzeo da se održi higijena i vjerujemo da će tako ostati do kraja. Mi ćemo jesti ono što nam spreme u hotelu, a naručivanje pizze ne bih nikome preporučio.

Čini se da je njih zadesila slična sudbina kao Michaela Jordana u popularnoj 'flu game'. Čekamo hoće li se i sada javiti dostavljač pizze..

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bimbopus
bimbopus
06:21 27.01.2021.

on prenosi nešto što je objavljeno u egipatskim novinama ?

DM
drazen.muhvic
19:45 26.01.2021.

Pica je za sve kriva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije