Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVO JE KATASTROFA!'

Oliću puknuo mišić, pozvan Mate Bilić

Reprezentacija, Ivica Olić
Foto: Antonio Bronić/VLM
1/10
09.10.2009.
u 12:41

Eduardo da Silva koji je došao sa smješkom te Robert Prosinečki koji već tri mjeseca ima problema s ravnotežom oko 11 sati prilazili su Slavenu Biliću na trerenu s umjetnom travom u Rovinju.

Evo, donosim ti dobru vijest, možda će Eduardo u Kazahstan - šapnuo je Prosinečki Biliću vijesti iz Zagreba. Nakon zagrljaja i poljupca Slaven je uzeo jednu loptu i bacio prema Oliću. Ovaj je u zraku jauknuo i pao kao pokošen na umjetnu travu. Svi su se ustrčali, liječnici, fizioterapeuti, Bilić je rukama prekrio lice. Oliću je puknuo mišić, list desne noge nije izdržao napor.

- Ovo je katastrofa! Ne mogu sada pronaći bolju riječ. Što se još može dogoditi. Da se nešto sruši na hotel. Ne znam - zapomagao je Bilić.

Zbog čega je Olić ostao na travnjaku kada su već gotovo svi igrači koji su jučer igrali bili u autobusu i vraćali se u hotel na odmor?

- A, Ola je takav. Rekao je da bi volio odraditi cijeli trening, da nije nimalo umoran. Mogao sam ga poštedjeti, ali inzistirao je na treningu, a kome ćeš zabraniti da odradi trening ako to želi - govorio je Bilić.

- Da, Olić je veliki profesionalac, jedini je u Rijeci jurio kao da igramo ključnu kvalifikacijsku utakmicu. Zbog toga je uspio u nogometu, no ovog puta precijenio je svoje tijelo.
Pozvao sam Matu Bilića, no pitanje je hoće li on moći na put s nama zbog toga što imamo problema s njegovim vađenjem vize za Kazahstan.

Nad rovinjskim hotelom Eden kao da su neke "mračne sile". Svaki dan netko otpadne, kome se to i gdje zamjerio Slaven Bilić.

- Imamo dvije opcije. Da kukamo i plačemo i drugu da se mobiliziramo, da iz svih nesreća izvučemo nešto pozitivno. Odlučili smo se za ovu drugu opciju. Imamo dovoljan broj dana do srijede da se sredimo, smirimo i osvojimo ta tri boda u Astani. Kako ćemo se dodati? To se pitanje nameće ako Kranjčarov skočni zglob neće izdržati.

- Nadam se da će Niko biti OK. Zasad nije najbolje, ali nema nikakvog puknuća, tragova ozbiljnije ozljede. Treba mu mir, odmor. Eduardo da Silva ostat će još dva dana.

- Da, on se sjajno oporavlja, probat ćemo dobiti tu bitku s Arsenalovim liječnicima. Iako je riskantno, voljeli bi da putuje s nama - pričao je Bilić. Josip Šimunić se čudesno oporavlja.

- On će početi trenirati sutra, letjet će s nama u Astanu, iako ne vjerujem da će moći. Srna, Ćorluka, Mandžukić također nisu vježbali jučer. No, dok se uglavnom prebrojavaju "ranjeni", Bilić sada najviše razmišlja o suboti. I Dnipru. Gdje ćete gledati utakmicu?

- Nisam još odlučio. Sigurno se neću zaključati u WC i čekati. Nisam ništa organizirao, igrači će u to vrijeme biti slobodni, mogu gledati i ne moraju. Svatko će to proživljavati na svoj način. Ali neću žmiriti i tresti se. Imate li kakve informacije u kojem će sastavu istrčati Englezi?
- Nemam i ne zamaram se s tim. Tko god istrči u tom dresu ima klasu, znanje, moć. Pričamo o Englezima, jednoj od najvećih reprezentacija svijeta - zaključio je Bilić.

Da, ništa nas sada ne zanima osim jednog malog "poguranca" Fabia Capella. Za to se isplati popesti na vrh Rovinja i zapaliti svijeću.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar mach13
mach13
18:12 09.10.2009.

Stvarno, i kad bi nekim slucajem dogurali do tih dodatnih, izgledi bi bili vrlo mali da ih i prodju. Jadni Dudu - nikad pod ovim bojama nece vidjeti veliko nadmetanje..

ĐE
đenpa
19:08 09.10.2009.

Ne brinite, proći ćemo Kazahstan. Samo, kako dalje? U eventualnim dodatnim kvalifikacijama neće biti Kazahstana. Daj Bože da se Eduardo oporavi. On i Mandžukić u špici, a Kranjčar dijeli lopte. S druge strane - Portugal. Kakva bi to utakmica bila!

DO
domingo1981
14:55 09.10.2009.

Nazalost sve vise ozljedenih ali vidim da je se vratio \"zuti\"! Bravo, drago mi je! Nisam znao da je na okupljanju repke i on... A sad se mogu dokazati oni koji su toliko zeljno trazili priliku... sad neka se dokazu,, neka ostave srce na terenu za nas hrvate! Sada i ako bog da u dodatnim kvalifikacijama! Samo hrabro momci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije