Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Olić zabio na asistenciju Pranjića

Ivica Olić
Reuters
29.11.2009.
u 19:25

Povratkom u sastav nakon 50 dana izbivanja zbog ozljede Ivica Olić potjerao je krizu iz Bayerna. Prošlog vikenda je odigrao prve minute u remiju s vodećim Bayerom, onda je u Ligi prvaka donio pobjedu prvim golom na Allianz areni, a u nedjelju je bio igrač utakmice na gostovanju kod Hannovera (0:3) koji još tuguje za vratarom Enkeom.

Hrvatski napadač režirao je vodeći pogodak Bavaraca u 19. minuti. S pozicije lijevog krila odličnim prizemnim ubacivanjem pronašao Thomasa Müllera, kojem nije bilo teško iz blizine postići gol. A drugi gol, na početku drugog poluvremena, potpisao je u suradnji s Danijelom Pranjićem. Branič hrvatske reprezentacije odlično je ubacio u šesnaesterac, a Olić je u trku šutirao glavom i matirao Fromlowitza.

“Koliko je Olić nedostajao Bayernu! Sedam tjedana mučio se s teškom ozljedom mišića, a Bayern je za to vrijeme stenjao pod krizom. Olić je to sve u tjedan dana promijenio”, hvali Bild našeg napadača.

Pranjić je igrao na lijevoj strani u veznom redu, a trener Louis van Gaal povukao ga je iz igre u 76. minuti. Nešto kasnije, u 85., pružio je priliku Bayernovim navijačima da pljeskom nagrade i Ivicu Olića, a i sam mu je čestitao odmah nakon što je Olić napustio igru.

- Iza nas je sjajan tjedan. Vratili smo se u igru u Ligi prvaka, a penjemo se i u Bundesligi - rekao je zadovoljni Louis van Gaal. No, da ipak nije sve bilo glatko potvrđuje Mario Gomez, strijelac trećeg gola.

- U prvom dijelu smo previše lopti izgubili, ali Butt nas je tada odlično spašavao.

Bila je to prva Hannoverova domaća utakmica nakon tragične pogibije vratara Roberta Enkea. Stadion je bio ispunjen slikama pokojnog vratara, na klupi domaćih položeno je cvijeće, a počast su odali i gostujući navijači transparentom “Bayernovi navijači tuguju za Enkeom”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije