Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB ROBBENA I LAHMA

Olić smirivao strasti na Bayernovu treningu

Ivica Olić
VL
18.01.2010.
u 17:12

O napetostima na treningu minhenskog Bayerna, na kojem su fizički obračun Arjena Robbena i Philippa Lahma spriječili suigrači, piše njemački Bild.

Trener momčadi Louis van Gaal zamislio je trening kao utakmicu petorice protiv petorice iz momčadi prvotimaca, a sve je bilo u najboljem redu sve do posljednje akcije.

U njoj je Lahm uklizao na loptu u Robbenovim nogama i izbio je bez prekršaja, no Nizozemac to nije mirno prihvatio već se izderao na Lahma upitavši ga što je to napravio. Lahmu, koji nikada u Bundesligi nije propustio utakmicu zbog nakupljenih žutih ili crvenog kartona, nije bilo jasno u čemu je problem, te se pokušao pridići kada ga je Robben odgurnuo na travnjak.

Da sukob ne bi eskalirao do neželjenih granica, pobrinuli su se Ivica Olić i Thomas Müller koji su prvi dotrčali do sukobljenog dvojca i razdvojili ih...

Komentara 12

II
izvor istine
21:04 18.01.2010.

tako i treba svabama kad su nakupili holandzana i najskuplje ih placaju dok su ih u isto vreme real i barcelona posutali vani a oni poput celavog umisljenog sebicnog robena jos u sopstvenoj zemlji da ih tuku i psuju.

Avatar vaksalainen
vaksalainen
17:23 18.01.2010.

dva perolaka nogometasa su se skoro potukla.. Ajmeee.. kakav bi to okrsaj bio da ih nije Olic razdvojio :)

PS
Plavi Slo
22:47 18.01.2010.

Ne obračajte pažnju na tog Janeza. Očito ima svojih psihičkih problema, pa je pronašao način za svoje infantilne komentare kao self terapiju. Jadnik. Večina normalnih Slovenaca žali što uz Slovence i Srbe na mundialu neče biti Hrvata i Bosanaca. A takvih kao što je EU Janez sramota nas je i u Sloveniji. Al\' nažalost, ne možemo ih natjerat preko granice. Trebaju i naše psiho klinike nečim da se bave :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije