Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPUTIO ČESTITKU

Oglasio se i Šuker: Za mene nema dvojbe...

Šuker Modrić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
31.08.2018.
u 16:40

... da je Luka obilježio ovu nogometnu godinu i da je apsolutno zaslužio ovakvo priznanje

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker uputio je čestitku Luki Modriću na Uefinoj nagradi za nogometaša godine. 

Na svečanosti u Monte Carlu, Luka Modrić primio je do sada svoje najveće pojedinačno priznanje uz Zlatnu loptu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji – nagradu za nogometaša godine u izboru Europske nogometne federacije.

Tim povodom Luki je čestitku uputio i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora Uefe Davor Šuker:

Šuker Modrić
1/11

– Nakon što je bio najbolji igrač Svjetskog klupskog prvenstva opet je bio maestralan na Realovu putu do treće Lige prvaka u nizu i na kraju je sezonu zaključio kao najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji. Za mene uopće nema dvojbe da je Luka obilježio ovu nogometnu godinu i da je apsolutno zaslužio ovakvo priznanje. Izuzetno mi je drago što su tako vidjeli i treneri i novinari koji su glasali u ovom izboru pa je nagrada otišla u prave ruke.

– Luka je i ovom nagradom učinio sve nas u hrvatskom nogometu izuzetno ponosnima te mu uime Saveza i naše nogometne obitelji čestitam na priznanju koje je zaslužio svojim nogometnim umijećem, ali i mukotrpnim radom koji je uložio u svoj razvoj kroz cijelu karijeru. Želim mu što više zdravlja kako bi nastavio razveseljavati navijače Hrvatske i Reala te da zajedno uživamo u njegovu nogometu što je dulje moguće. Bravo Luka!

Komentara 7

CR
CrniGaro
16:55 31.08.2018.

Bravo Luka bravo Šuker,bravo Mamić .

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
17:11 31.08.2018.

Nema dvojbe ni kod nas. Čestitam Luka, samo nastavi !

DU
Deleted user
18:27 31.08.2018.

Oni naši mamlazi ni da potrče kako treba zato su se i kući expres vratili iz Rusije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije