Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALAC NIJE DOŠAO

Ronaldov menadžer bijesan zbog Modrićeve nagrade: Pa to je smiješno!

Luka Modrić
Foto: Reuters
1/9
30.08.2018.
u 21:40

- Nogomet se igra na terenu, a Ronaldo je tu pobjednik. Zabio je 15 golova i pomogao Realu da osvoji Ligu prvaka - rekao je Mendes

Jorge Mendes, menadžer Cristiana Ronalda, bijesan je nakon što je Luka Modrić danas u Monte Carlu proglašen za najboljeg igrača Europe. Smatra da je Uefinu nagradu trebao dobiti Portugalac.

- Nogomet se igra na terenu, a Ronaldo je tu pobjednik. Zabio je 15 golova i pomogao Realu da osvoji Ligu prvaka - rekao je Mendes i dodao:

Luka Modrić
1/11

- To je smiješna odluka. Ronaldo je najbolji i pobjednik uopće nije trebao biti upitan.

Inače, Ronaldo se uopće nije pojavio u Monte Carlu, navodno jer je znao da neće dobiti nagradu. A  Juventusov direktor Giuseppe Marotta je dodao:

- Bila je to njegova osobna odluka. Mi je poštujemo i istovremeno smo ogorčeni jer Ronaldo je bio sjajan prošle sezone u Ligi prvaka. Modrić pobjednik? Da sam ja novinar, glas bih dao Cristianu.

>> Pogledajte kako je Marko Livaja udario protivnika

Ključne riječi

Komentara 68

ST
Stipan
22:17 30.08.2018.

Cijeli svijet je vidio da je Luka bio puno bolji od svih ostalih. Svaka mu čast !

DU
Deleted user
22:02 30.08.2018.

Da nije Modrića, Ronaldo ne bi osvojio ni pola trofeja. Sad će u Juventusu pokazat koliko individualno vrijedi.

DU
Deleted user
22:27 30.08.2018.

Luka Modrić- Najbolji nogometaš svjetskog prvenstva u rusiji, najbolji evropski nogometaš, najbolji nogometaš sredine terena lige šampiona prošle sezone, viceprvak svijeta sa hrvatskom reprezentacijom! Tako da mišljenje ronaldovog menadžera nikog ne interesira niti se treba objavljivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije