Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NYONU

Održan je ždrijeb osmine finala Lige prvaka. Ples kuglica donio je neke spektakularne parove

Manchester City v BSC Young Boys - UEFA Champions League - Group G - Etihad Stadium
Richard Sellers/PRESS ASSOCIATIO
18.12.2023.
u 12:18

Status nositelja ostvarili su klubovi koji su završili na prvom mjestu u skupini, dok su drugoplasirani klubovi završili kao nenositelji.

Prošli tjedan završila je grupna faza Lige prvaka, 16 momčadi izborilo je prolazak u osminu finala. Danas se u sjedištu Uefe Nyonu održao ždrijeb Lige prvaka. Status nositelja ostvarili su klubovi koji su završili na prvom mjestu u skupini, dok su drugoplasirani klubovi završili kao nenositelji. 

GALERIJA Održan je ždrijeb osmine finala Lige prvaka

Manchester City v BSC Young Boys - UEFA Champions League - Group G - Etihad Stadium
1/45

Nositelji su bili: Arsenal, Atletico, Bayern, Barcelona, Borussia Dortmund, Manchester City, Real Madrid te Real Sociedad.

Nenositelji su bili: Copenhagen, Inter, Lazio, Leipzig, Napoli, PSG, Porto i PSV.

Parovi osmine finala: 

Porto - Arsenal

Napoli - Barcelona

PSG - Real Sociedad

Inter - Atletico

PSV - Borussia D.

Lazio - Bayern

Copenhagen - Manchester City

Leipzig - Real Madrid

VEZANI ČLANCI:

Inače, svaki par osmine finala Lige prvaka sastojao se od jednog nositelja i jednog nenositelja. Prvu će utakmicu kod kuće igrati nenositelji. U ždrijebu se nisu mogla naći dva kluba iz iste države te dva kluba koja su bila u istoj skupini grupne faze. Liga prvaka nastavlja se 13. veljače 2024. godine, a finale se igra na mitskom Wembleyju 1. lipnja.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:17 18.12.2023.

Barcelona bi opet mogla ispasti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije