Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USVOJIO HNS

Odlučeno je: Evo gdje će vatreni igrati prve domaće utakmice nakon Eura u Njemačkoj

Zagreb: Trening nogometne reprezentacije uoči utakmice s Latvijom
Slavko Midzor/PIXSELL
28.02.2024.
u 17:27

Nakon što izabranici Zlatka Dalića odrade nastup na kontinentalnoj smotri, jesen im donosi nastupe u novoj Ligi nacija

Hrvatska nogometna reprezentacija protiv Poljske će dvoboj Lige A Lige nacija igrati na osječkoj Opus Areni, dok će domaćin protiv Škotske biti na maksimirskom stadionu. Odlučio je tako Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza na svom zasjedanju tijekom srijede. Hrvatski nogometaši smješteni su u skupini 1 Lige A, a prvu utakmicu igraju kod Portugala 5. rujna.

Potom slijedi ogled protiv Poljske u Osijeku koji je na rasporedu 8. rujna od 20.45 sati, dok je u trećem kolu Hrvatska domaćin Škotskoj na maksimirskom stadionu. Taj je dvoboj na rasporedu 12. listopada s početkom u 18 sati.

Prošle sezone Lige nacija Hrvatska je izborila nastup na Final Four turniru gdje je u polufinalu svladala domaćina Nizozemsku, a potom izgubila finalni dvoboj protiv Španjolske.

Izvršni odbor HNS-a je na sjednici još usvojio kalendare natjecanja HNL-a, Hrvatskog kupa te Prve NL i Druge NL za natjecateljsku godinu 2024./25.

Komentara 1

GR
Grego
19:11 28.02.2024.

Splita nema, dabogda sve izgubili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije