Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠIO SEVILLU

VIDEO Pogledajte novu snimku Modrićevog pogotka. Iz ovog kuta izgleda još spektakularnije

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/13
28.02.2024.
u 12:13

Snimke pogotka dijelile su se na društvenim mrežama, uspoređivao se sa drugim fantastičnim pogotcima Luka Modrića. Sada s tribina dolazi video koji iz novoga kuta prikazuje sjajan gol

Luka Modrić je ove nedjelje sjajnim pogotkom za pobjedu Real Madrida nad Sevillom (1:0) u utakmici 26. kola La Lige još jednom podsjetio nogometni svijet zašto je dosegao legendarni status u kraljevskoj momčadi.

Španjolski mediji već dugo pišu o tome kako će ovo biti njegova posljednja sezona u Realu, a novi pogodak bio im je povod za prisjećanje brojnih uspjeha hrvatskog kapetana u bijelome dresu.

GALERIJA Vatreni porazili Armeniju i izborili plasman na Euro 2024.

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
1/30

Snimke pogotka dijelile su se na društvenim mrežama, uspoređivao se sa drugim fantastičnim pogotcima Luka Modrića. Sada s tribina dolazi video koji iz novoga kuta prikazuje sjajan gol. Možete ga pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Luka Modrić proživljava izazovnu sezonu u Madridu. Nakon što je odbio unosne ponude iz Saudijske Arabije i potpisao novi ugovor s klubom, očekivao je biti jedan od vodećih igrača. S druge strane, Real je odlučio naglasak staviti na mlade igrače pa Modrićeva minutaža poprilično pati.

Tamošnji mediji pišu o njegovom odlasku, od kuda i kada ponude doći. Bilo kako bilo, Modrić je još jednom pokazao da može biti ključan igrač i onaj čiji će potez odlučiti ishod utakmice.

VIDEO Ancelotti je lagao Modriću i nastale su velike tenzije u Realu. Luka ide kod Messija i Beckhama?

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:47 28.02.2024.

Ma on je već zaboravio da je dao gol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije