Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAMIĆ PRIJE SALZBURGA:

Očekujem da ćemo ispraviti sve što nije bilo dobro i pobijediti

Zoran Mamić
Marko Prpic/PIXSELL
05.11.2014.
u 13:20

- Neću puno mijenjati sastav u odnosu na prvu utakmicu - rekao je Mamić.

Dinamo na Maksimiru sutra (6. studenog, 19 sati) igra protiv RB Salzburga utakmicu koja će odrediti daljnji nastavak njegova boravka u Europskoj ligi. Treba im pobjeda, a trener Zoran Mamić uvjeren je da će do nje i doći.

- Čeka nas utakmica protiv najbolje ekipe u našoj skupini i očekujem drugačiju utakmicu nego u Austriji, ali i očekujem da ćemo ispraviti sve što nije bilo dobro u prvom susretu i pobijediti. Moramo igrati agresivnije i popraviti individualne greške - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Nakon Salzburga prije 13 dana rekao je da su protivnički nogometaši više željeli pobjedu, a to je podosta odzvanjalo jer uvijek je teško shvatiti da protivnik više želi pobjedu, posebno kad su toliki ulozi, ali i posebno s obzirom na igru. Jer, ostao je dojam da bi RB Salzburg slavio i pet razlike da je bilo potrebe. To znači da je želje uistinu bilo mnogo više.

- Dovoljan motiv je pobjeda u Europi - kratko je odgovorio Mamić na pitanje o motivaciji igrača i ostaje nam da mu vjerujemo kako se neće ponoviti priča iz prošlog kola.

Također, tvrdi da neće previše mijenjati sastav, ali za očekivati je da će biti nekih promjena.

- Neću puno mijenjati sastav u odnosu na prvu utakmicu.

>> 'Više ne razmišljam o odlasku, niti ovisim o ishodu utakmice protiv Austrijanaca'

Komentara 12

Avatar petrolio
petrolio
17:00 05.11.2014.

dinamo mora cijelo vrijeme igrati 30-50% brže, to je sva mudrost! tko od igrača to ne može, treba mu zahvaliti i naći one koji mogu! današnji nogomet je super brz i igrač koji to ne može pratiti postaje slaba karika momčadi!

NB
Nije.bitno
20:44 05.11.2014.

opet mi se kaka

MT
mladen.turcic
13:48 05.11.2014.

zgazit cemo austrijance,mada su dopingirani energetskom cugom,pobjeda!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije