Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Obranović potpisao jednogodišnji ugovor s PPD Zagrebom

PPD Zagreb i Meshkov Brest u utakmici za treće mjesto regionalne SEHA lige
Marko Dimic/PIXSELL
11.05.2021.
u 13:51

"Zaista mi je drago što se vraćam u klub u kojem sam proveo jako lijepe godine. Zadnjih nekoliko mjeseci sam vidio da Zagreb slaže jednu jako dobru momčad za sljedeću sezonu za koju sam siguran da će svima biti jako neugodan protivnik."

Rukometaš Sandro Obranović potpisao je jednogodišnji ugovor s PPD Zagrebom čiji je član bio od 2013. do 2016. godine, objavio je u utorak zagrebački ruzkometni klub na svojim stranicama. 

Nakon toga je Obranović pet godina proveo u inozemstvu, igrao je u Szegedu, Chamberyu te posljednje tri godine u Brestu.

 "Zaista mi je drago što se vraćam u klub u kojem sam proveo jako lijepe godine. Zadnjih nekoliko mjeseci sam vidio da Zagreb slaže jednu jako dobru momčad za sljedeću sezonu za koju sam siguran da će svima biti jako neugodan protivnik. Ja ću dati sve od sebe da pomognem svojim suigračima i stručnom stožeru. Većinu igrača znam, kao i trenera jer sam s njim surađivao u Chamberyu. Ovaj Zagreb koji se slaže sa iduću sezonu je lijep spoj iskusnih igrača i mladosti, zapravo nešto slično kao kad sam ja bio u Zagrebu prije pet godina. Nadam se da ćemo svi zajedno napraviti dobre rezultate i ispuniti dogovorene ciljeve. Iskreno jedva čekam da počne sljedeća sezona", izjavio je na potpisivanju Obranović.

>> Pogledajte video o 22 naslova prvaka Dinama


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije