Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENI NA SVE STRANE

Objavljeni podaci: Svijet poludio za dvojcem iz Dinama, uz bok su Ronaldu i Messiju!

Petković Olmo
Foto: Goran Kovacic/pixsell
19.11.2019.
u 07:55

Poredak je ovakav: Norvežanin Erling Haaland iz RB Salzburga je vodeći, slijedi Lionel Messi, Cristiano Ronaldo pa Bruno Petković i Dani Olmo.

Bruno Petković i Dani Olmo ove sezone briljiraju u Dinamu i reprezentacijama. Klubu su pomogli da se plasira u skupinu Lige prvaka gdje nije samo sudionik, Petković redovito zabija i za Hrvatsku (pet golova u osam nastupa), dok je Olmo uspio debitirati u španjolskoj reprezentaciji gdje je konkurencija iznimno jaka.

A koliko je dobar ovaj dvojac iz Dinama, svjedoči i podatak s čuvene stranice Transfermarkt koja se bavi vrijednostima igrača. Naime, na naslovnoj stranici je pet najtraženijih nogometaša, a među njima su Petković i Olmo.

Poredak je ovakav: Norvežanin Erling Haaland iz RB Salzburga je vodeći, slijedi Lionel Messi, Cristiano Ronaldo pa Bruno Petković i Dani Olmo.

Vrijednost Olma je prema Transfermarktu 30 milijuna eura, dok je uz Petkovićevo ime stoji iznos od osam milijuna. Ovaj podatak očito nije osvježen jer bi se u Dinamu samo nasmijali da im netko ponudi toliko za napadača o kojem se razmišlja i u slavnoj Barceloni.

>> Pogledajte gostovanje Brune Petkovića u studiju Večernjeg TV-a

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
10:04 19.11.2019.

..olmo vrijedi 50 a Petković 20 milijuna €, nemoguće je da onaj Slovak vrijedi 60 a ova dvojica prema transfermarketu 38 milijuna..

PR
prajdali100
09:24 19.11.2019.

Kada bi ih Dinamo sada prodao što bi od njega ostalo ? Olmo ide,ok,ali ostali još trebaju dati svoje u Dinamu.

Avatar Bell940
Bell940
08:12 19.11.2019.

To novinari namjerno rovare i podrivaju tj sabotiraju dinamo, do sad su dečki bili u glavi čisti i Bjelica zna to rješiti, ali nemojte notice objavljivati samo da nekaj napišite i ovime zapravo svjesno podrivate klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije