Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Modrić je odlučio da sutra neće igrati za Hrvatsku, a za to ima jako dobar razlog

Luka Modrić - promocija knjige
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
18.11.2019.
u 08:22

Modrić ovo radi kao ustupak klubu jer su u Realu bili ljutiti što se Hrvat s posljednja dva okupljanja reprezentacije vratio ozlijeđen.

Luka Modrić neće igrati za Hrvatsku protiv Gruzije u sutrašnjoj prijateljskoj utakmici u Puli. Naš kapetan u dogovoru s HNS-om vraća se u Madrid, gdje će se priključiti treninzima Reala.

Ovu informaciju donosi španjolska Marca koja dodaje da Modrić ovo radi kao ustupak klubu jer su u Realu bili ljutiti što se Hrvat s posljednja dva okupljanja reprezentacije vratio ozlijeđen.

Španjolski sportski dnevnik piše i da se Modrić nakon jučerašnjeg predstavljanja autobiografije u Zagrebu zaputio u Madrid i već danas u 17 sati bit će na treningu. Kraljeve za vikend očekuje ligaška utakmica protiv Real Sociedada, a onda im slijedi dvoboj s PSG-om u Ligi prvaka.

Marca navodi i da Modrić zna da će u klubu cijeniti njegov potez iako će propustiti upisati još jedan nastup za reprezentaciju u utrci za vatrenog s najviše odigranih utakmica. Luka trenutačno ima 127 nastupa, dok je rekorder umirovljeni Darijo Srna sa 134.

Nakon ove objave stiglo je i priopćenje HNS-a.

"Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić propustit će prijateljsku utakmicu s Gruzijom te će se ranije priključiti treninzima madridskog Reala.

Modrić će se u dogovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem danas vratiti u Real, s kojim ga očekuje naporni dio sezone. Kapetan Vatrenih tako će, nakon velikog slavlja protiv Slovačke, kada je predvodio Hrvatsku do plasmana na 11. veliko natjecanje u hrvatskoj povijesti, fokus usmjeriti na klupske napore.

Dalić je u obzir uzeo činjenicu da se Modrić dva puta vraćao u Madrid ozlijeđen nakon reprezentativnih utakmica te da je u interesu Luke i reprezentacije da ga se poštedi ovog prijateljskog susreta koji se igra u utorak 19. studenoga u 18:00 sati u Puli", stoji u objavi HNS-a.

>> Pogledajte kako je bilo na Modrićevu predstavljanju knjige

Komentara 49

Avatar zajutrak
zajutrak
09:08 18.11.2019.

Dao si i daješ uvijek za Hrvatsku, odmori !

Avatar mos_mislit
mos_mislit
08:36 18.11.2019.

lspravno kapitene. Nije ovo potrebno, ostani ti nama zdrav i na ljeto spreman. Treba i mladim dat sansu a ovo je prilika za njih .

ZA
!zagreb!
09:15 18.11.2019.

Najbolji i nauspješniji igrač svih vremena Hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije