Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za zatvor

Objavljena šokantna snimka: Našmrkani borac gušio policajca

Bobby Mason
Foto: Screenshot
28.04.2019.
u 10:35

Policija je pozvana u njegov dom jer je pod utjecajem kokaina gušio parntericu

Bobby Mason, 39-godišnji britanski borac mješovitim stilom, osuđen je na godinu dana zatvora zato što je fizički napao policajca tijekom uhićenja, objavili su britanski mediji tijekom vikenda.

Policija je 10. veljače pozvana u njegov dom jer je pod utjecajem kokaina gušio svoju parntericu, a kada mu je rečeno da mora poći u postaju, potpuno je izgubio kontrolu i napao policajca Jacka Moorhousea.

Moorhousea je najprije pokušao udariti, a zatim ga je čvrsto uhvatio u 'kravatu' zbog čega je njegova kolegica Luci Boardman bila prisiljena upotrijebiti  sprej za samoobranu.

Mason je inače otac dvoje djece, a čelnik policijske organizacije iz West Midlandsa je izrazio žaljenje što je Masonu izrečena tako mala kazna.

>>> Upozoravamo na uznemirujući sadržaj snimke

Komentara 14

ZA
zagi101
10:59 28.04.2019.

imal je sreće u americi bi dobil metal u glavu zbog napada na policajca

OB
ObrenM
12:06 28.04.2019.

Da je to dogadjaj iz Hrvatske,kazna bi bila uvjetna,a posebice,ako je glavni akter clan cijenjene manjine.

MA
marijanka
13:14 28.04.2019.

metak u guzicu pa neka pamti cijeli zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije